Coca-Cola volgt mountainbike clinic!

vrijdag, 27 mei, 2011

Op vrijdag 13 mei kwamen 60 werknemers van Coca-Cola naar Baarn om een mountainbike clinic bij Mountainbike Challenge te volgen. Als beloning voor hun goede werkresultaten mochten ze zich 3 uur uitleven op de mountainbike, onder begeleiding van de instructeurs van Mountainbike Challenge. Alles was geregeld voor Coca-Cola; mountainbikes, helmen, bidons en een uitdagende clinic. De clinic begon met een warming-up en een techniektraining.

Nadat iedereen de mountainbike onder controle had ging de groep het bos in. Over een uitdagend parcours werden de nieuw geleerde skills op de proef gesteld. Iedereen deed zijn uiterste best en na 3 uur trappen was de complete groep weer terug op het startpunt. De beloning: een heerlijke bbq in de avondzon! Een geslaagde dag. Of zoals Coca-Cola zelf zou zeggen… Enjoy life!


Reacties zijn niet toegestaan.