Merida officieel partner van de Trans Schotland 2012

woensdag, 25 juli, 2012

Altijd al eens een Merida willen testen in de ruige natuur, op kilometers lange afdalingen en tijdens evenlange beklimmingen? Tijdens de Trans Schotland 2012 krijg je de kans! Merida zal voor deze mountainbike reis twee Merida Big.nine XT Editions beschikbaar stellen. De deelnemers kunnen deze 29-er mountainbikes testen tijdens één van de 7 etappes van oost naar west Schotland.

De Trans Schotland voert de deelnemers in 7 etappes van Stonehaven aan de oostkust naar Plockton aan de westkust van Schotland. Er worden 460 km en 7600 hoogtemeters overbrugd. Een ware krachtmeting voor de deelnemers en een ultieme test voor het materiaal. Deze tocht maak je niet zomaar met iedere mountainbike. De keuze van Merida om de Big.Nine XT Edition ter beschikking te stellen is geen toeval. Met de afmontage van een volledige Shimano XT groep en een Rockshox voorvork zal de Big.nine de uitdaging van de Trans Schotland moeiteloos aan kunnen.

Wil je meer informatie over Merida of de Big.Nine XT Edition? Kijk dan hier!
Wil je meer informatie over de Trans Schotland of andere reizen van Mountainbike Challenge? Kijk dan hier!


Reacties zijn niet toegestaan.