Mountainbike Challenge is aanwezig op de Bikemotion Benelux 2012

donderdag, 13 september, 2012

Fietsliefhebbend Nederland en omstreken kijkt er al reikhalzend naar uit… de Bikemotion Benelux 2012. De grootste fietsbeurs van de Benelux trekt jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers en toont alle nieuwtjes op het gebied van sportief fietsen. Dit jaar zal ook Mountainbike Challenge aanwezig zijn op deze beurs.

De Bikemotion is de ideale plaats om je aan een breed fietsliefhebbend publiek te presenteren. In de Jaarbeurs te Utrecht tonen we ons ruime aanbod van mountainbike clinics, trainingen en reizen. Tijdens de Bikemotion zal ook de promotiefilm van de Trans Schotland 2012 voor het eerst getoond worden. Een bezoek aan de Bikemotion op 12, 13 of 14 okotber is het geld meer dan waard. Kom ook bij onze stand langs en profiteer van diverse beursaanbiedingen!


Reacties zijn niet toegestaan.