BikeMotion Benelux 2012

maandag, 22 oktober, 2012

In het weekend van 12, 13 en 14 oktober waren wij aanwezig op de Bike Motion Benelux, de grootste fietsbeurs van de Benelux. Dit was voor ons een mooie kans om bij te praten met bestaande en om kennis te maken met nieuwe klanten. Er was veel interesse in de mountainbike clinics en ons reisprogramma. Met name de Trans Schotland trok veel aandacht.

De BikeMotion, die dit jaar ruim 25.000 bezoekers trok, staat volledig in het teken van sportieve fietsen en alles eromheen. Wij mochten hier dan ook niet ontbreken. Een idele mogelijkheid om alles te weten te komen over onze clinics, de reizen en om kennis te maken met onze instructeurs.

Tijdens de beurs was er de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Onder alle inschrijvingen werden 2 gratis mountainbike clinics verloot. Uit alle inschrijvingen zijn twee gelukkige winnaars getrokken; Brenda en Ronny. Zij hebben hier inmiddels bericht over ontvangen. Ook via Facebook en Twitter viel er wat te winnen. Alle nieuwe volgers in de week volgend op de beurs maakte kans op het winnen van een gratis mountainbike clinic. Via Twitter en Facebook zijn de twee prijswinnaars inmiddels bekend gemaakt.

Tijdens de BikeMotion beleefde de video van de Trans Schotland 2012 zijn primeur. In 14 minuten krijg je een mooi overzicht te zien van alle etappes, de ondergrond, het waanzinnige landschap en de uitdaging die je te wachten staat in Schotland. De film is vanaf nu ook te bewonderen op onze website. Nieuwsgierig? Kijk dan snel hier!


Reacties zijn niet toegestaan.