Trans Schotland Extreme 2013 volgeboekt

maandag, 21 januari, 2013

Van 18 tot en met 25 mei 2013 wordt in Schotland één van de mooiste mountainbiketochten verreden; de Trans Schotland Extreme. Had jij plannen om dit mountainbike avontuur mee te maken? Dan hebben we slecht nieuws: de Trans Schotland Extreme is volgeboekt. Met twee deelnemers die nog een optie op de reis hebben, is er echter nog wel een kleine kans dat er een plaats beschikbaar komt.

Het extreme mountainbike avontuur, die jou van de oost kust van Schotland naar de westkust voert, is ongekend populair. De 12 beschikbare plaatsen zijn vroeger dan verwacht geboekt. In augustus vind er nog een Trans Schotland plaats. Deze mist de toevoeging Extreme, maar is niet minder avontuurlijk. Met iets kortere etappes en een andere bestemming is deze versie ook toegangelijk voor de gevorderde mountainbiker. Van de 12 beschikbare plaatsen zijn er al 9 geboekt. Ook hier is snelheid dus geboden!

Interesse in de Trans Schotland Extreme? Het is mogelijk om op de reservelijst geplaatst te worden. Meld je hiervoor aan via de website. Wil je persé mee en heb je geduld? Ook in 2014 zal dit ultieme mountainbike avontuur weer verreden worden. Het is mogelijk hiervoor alvast een plaats te reserveren. De Trans Schotland Extreme zal ook dan in één van de laatste weken van mei worden georganiseerd. Wil je zeker zijn van een reis naar Schotland in 2013? Meld je hier dan aan voor de Trans Schotland in augustus.


Reacties zijn niet toegestaan.