Nieuwe week Trans Schotland augustus

dinsdag, 16 april, 2013

Goed nieuws voor iedereen die dit jaar nog de Trans Schotland wil rijden; er is een extra week ingepland! De Trans Schotland was dit jaar in een recordtempo volgeboekt. Zowel de Trans Schotland Extreme in mei als de Trans Schotland in augustus waren beide in maart al volgeboekt. Reden genoeg om een extra reis naar dit waanzinnige mountainbikeland aan te bieden. Van 16 tot en met 23 augustus zal er van oost naar west dwars door Schotland gemountainbiked gaan worden.

Dat Schotland een populaire bestemming is om te mountainbiken blijkt wel uit de vele interesse die er is voor deze unieke reis. De nieuw ingeplande reis brengt ons in 7 dagen van Stonehaven aan de oostkust naar Fort William, in het westen van Schotland. Er moet ongeveer 340 km en 5500 hm weggetrapt worden. Onderweg beleef je de highlands en zie je de iconen, zoals Loch Ness. En de paden zijn nog wel het mooiste; technisch en uitdagend!

Interesse om mee te gaan naar Schotland? Wees er snel bij, want de eerste acht inschrijvingen zijn al binnen. Op dit moment zijn er dus nog 4 plaatsen beschikbaar! Ben je benieuwd of deze reis ook voor jou geschikt is? Neem contact met ons op of kom een clinic volgen. Onze instructeurs kunnen je precies vertellen of jouw niveau aansluit bij deze reis.

Meer informatie over deze mountainbike reis vind je op de pagina van de Trans Schotland.

 


Reacties zijn niet toegestaan.