Mountainbike Clinic geplaatst op: maandag, 28 oktober, 2013 bdevaal

Sorry, in deze clinic zijn geen plaatsen meer beschikbaar!
Kijk snel in de agenda voor meer data!

- Sportmaster Soest

Hoe vervang je de remblokjes? Wat is de beste manier om een band te vervangen? Hoe zorg je voor een goed gesmeerde ketting? Dit zijn vragen waar je in de “Werkplaats Workshop” antwoord op kunt krijgen. In samenwerking met Sportmaster organiseert Mountainbike Challenge op donderdagavond 28 november 2013 een “Werkplaats Workshop”. Hier kun je terecht voor al je vragen met betrekking tot het onderhoud van jouw mountainbike. Ook krijg je heldere uitleg over een aantal basis onderhoudstechnieken, zoals het vervangen van remblokjes, banden en meer.

De workshop start om 19:00 uur en vindt plaats in de werkplaats van Sportmaster in Soest. Deelname kost € 10,00 en dient contant betaald te worden voor aanvang van de workshop. Aanmelden voor deze workshop kan hier.

Zet dit in je agenda:

Reacties zijn niet toegestaan.