Mountainbike Clinic geplaatst op: dinsdag, 18 november, 2014 bdevaal - nog 2 plaatsen beschikbaar.

- Birzman, Apeldoorn

Hoe vervang je de remblokjes? Wat is de beste manier om een band te vervangen? Hoe zorg je voor een goed gesmeerde ketting? Dit zijn vragen waar je in de “Werkplaats Workshop” antwoord op kunt krijgen. In samenwerking met Birzman organiseert Mountainbike Challenge een “Werkplaats Workshop”. Hier kun je terecht voor al je vragen met betrekking tot het onderhoud van jouw mountainbike. Ook krijg je heldere uitleg over een aantal basis onderhoudstechnieken, zoals het vervangen van remblokjes, banden en meer.

De workshop start om 19:00 uur en vindt plaats in de werkplaats van Birzman, gevestigd in het Merida Experience Centre in Apeldoorn. Je krijgt ook nog een rondleiding door de showroom van Merida. Tijdens de werkplaats workshop kun je gereedschap van Birzman aanschaffen.

Deelname kost € 25,00 en is inclusief koffie en thee. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Aanmelden voor deze workshop kan hier.

Zet dit in je agenda:

Reacties zijn niet toegestaan.