5 goede voornemens waar wij jou mee kunnen helpen

woensdag, 24 december, 2014

Het nieuwe jaar breekt aan en dat is altijd een mooi moment om bepaalde zaken te veranderen. Heb jij al goede voornemens voor 2015? Misschien wil je stoppen met roken, meer gaan sporten, afvallen of een mooie uitdaging aan gaan. Met deze 5 goede voornemens kunnen wij jou in ieder geval helpen!

1. Stoppen met roken
Wanneer dit je goede voornemen is, is dat een erg goede keuze! Roken is niet gezond en helaas erg verslavend. Om hier goed mee te kunnen stoppen, heb je afleiding nodig. Zoek het niet in eten, maar ga sporten! En tja… als wij je dan iets mogen aanraden; ga mountainbiken! Wil je beginnen met mountainbiken of wil je het serieuzer aan pakken? Volg een clinic op jouw niveau of ga mee met een van onze trainingsreizen. Neem een doel om naar toe te trainen zodat je ook echt gaat fietsen. Wat dacht je van een mooie mountainbikereis? Tips nodig om een goede start te maken? Vraag ons gerust om advies!

2. Minder geld uitgeven
Mountainbiken is geen dure sport. Zeker niet wanneer je het onderhoud van jouw mountainbike zelf uitvoert. Nog niet de kennis of de handigheid om dit zelf te doen? Doe dan mee met de Werkplaats Workshop. Hierin leer je in 2,5 uur veel tips en tricks om het basis onderhoud voortaan gewoon zelf te kunnen doen.

3. Afvallen
Wordt 2015 het jaar waarin jij dat ideale gewicht wilt bereiken? Ga dan zeker starten met mountainbiken! Mountainbiken is een sport die avontuur geeft, waarbij je lekker in de natuur bezig bent en die zo leuk is dat het helemaal niet moeilijk is om vol te houden. Daarnaast zorgt het terrein voor een goede inspanning, zeker wanneer je de heuvels op zoekt. Een goed begin is het halve werk, dus volg een mountainbike clinic om meteen goed te leren mountainbiken. Je zult zien, het maakt de sport zoveel leuker!

4. Grote uitdaging aangaan
You only live once, so make the best of it! Dat zou zo maar de slogan kunnen zijn die je in jouw hoofd hebt. En met die gedachte ben je op zoek naar een uitdaging. Iets om jezelf te pushen en grenzen te verleggen. Nou, in dat geval hebben wij precies wat jij zoekt! Ga met ons mee naar Schotland of Wales. De Trans Schotland en Trans Wales zijn reizen waarbij je in een terrein mountainbiket die het maximale van jou zal vragen. En ben je een gevorderde mountainbiker en wil je echt die rand opzoeken van wat je kan? Dan is de Trans Schotland Extreme gemaakt voor jou!

5. Meer gaan mountainbiken
Als je het ons vraagt kan je nooit genoeg mountainbiken! Helemaal mee eens dat je meer wilt. Het is een kwestie van prioriteiten of het in je agenda past. Maar wij kunnen je zeker ook helpen. Hoe meer je mountainbiket, hoe meer je verlangt van het materiaal. Goede spullen zijn een vereiste om het vaak te doen en leuk te blijven vinden. Zorg ervoor dat jouw kleding optimaal in orde is voor ieder weertype. Kijk eens in het assortiment van Endura. Kwalitatief hoogwaardige kleding waarmee je 365 dagen per jaar kan biken! En mocht je dat extra steuntje nodig hebben… bestel in januari één artikel naar keuze met 10% korting* bij ons. Gebruik de code “Voornemen2015Endura”.

*Niet in combinatie met andere acties, vraag naar de voorwaarden


Reacties zijn niet toegestaan.