Mountainbike Clinic geplaatst op: dinsdag, 13 december, 2016 bdevaal

Sorry, in deze clinic zijn geen plaatsen meer beschikbaar!
Kijk snel in de agenda voor meer data!

- Birzman/ Merida Apeldoorn

Hoe vervang je de remblokjes? Wat doe je met pech onderweg in het bos? Hoe vervang je zelf de ketting en cassette? Dit zijn vragen waar je in de “Werkplaats Workshop” antwoord op kunt krijgen. In samenwerking met Birzman organiseert Mountainbike Challenge een “Werkplaats Workshop”. Hier kun je terecht voor al je vragen met betrekking tot het onderhoud van jouw mountainbike. Ook krijg je heldere uitleg over een aantal basis onderhoudstechnieken, zoals het vervangen van remblokjes, pech onderweg en meer.

De workshop start om 18:30 uur en duurt 2,5 uur. Het vindt plaats in de werkplaats van Birzman, gevestigd in het Merida Experience Centre in Apeldoorn. Je krijgt ook nog een rondleiding door de showroom van Merida wanneer je dat leuk vind. Tijdens de werkplaats workshop kun je gereedschap van Birzman, kleding van Endura en schoonmaakmiddelen van Muc-Off bekijken en aanschaffen.

Deelname kost € 25,00 en is inclusief koffie en thee. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen. Aanmelden voor deze workshop kan hier.

Zet dit in je agenda:

Reacties zijn niet toegestaan.