Mountainbike Clinic geplaatst op: woensdag, 19 april, 2017 bdevaal

Sorry, in deze clinic zijn geen plaatsen meer beschikbaar!
Kijk snel in de agenda voor meer data!

- Lage Vuursche

Je bent een ver gevorderde mountainbiker die zijn skills op het gebied van klimmen, afdalen en het rijden van drop-offs verder wil uitbreiden. Je beheerst de basistechnieken van het klimmen, afdalen en drop-offs goed. Je wilt graag meer technieken leren om nog soepeler te rijden. Deze clinic vindt plaats in Lage Vuursche.

Tijdens deze Masterclass brengen jouw techniek naar de next level. We focussen op 3 thema’s; klimmen, dalen en drop-offs. We gaan oefenen met moeilijke beklimmingen en leren je diverse technieken om iedere klim op waarde te kunnen schatten en hem te kunnen bedwingen. Op het gebied van afdalen geven we je gerichte aanwijzingen om meer controle te krijgen en zo harder of juist zachter te kunnen rijden. De drop-offs zijn de kers op de taart. We hebben op onze oefenlocatie de beschikking over diverse drops. Sommigen moet je rollen, andere moet je pushen of springen. We kijken naar de verschillen en hoe je iedere drop aan kunt rijden.

Deelname aan deze clinic is enkel mogelijk wanneer je al eerder een niveau 2 of 3 clinic hebt gevolgd of hebt deelgenomen aan de Trainingsweek Eifel. Zo weten wij zeker dat je de juiste basistechnieken beheerst en het maximale uit deze Masterclass kan halen.

De clinic duurt 5 uur en start om 10:00 uur. De prijs is € 75,00. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen.

Inschrijven voor deze mountainbikeclinic kan via het aanmeldings formulier. Meer info? Kijk bij mountainbikeclinic!

Zet dit in je agenda:

Reacties zijn niet toegestaan.