Mountainbike Clinic geplaatst op: dinsdag, 8 augustus, 2017 bdevaal

Sorry, in deze clinic zijn geen plaatsen meer beschikbaar!
Kijk snel in de agenda voor meer data!

- Lage Vuursche/ Soest/ Apeldoorn

Met de opleiding tot Mountainbike Instructeur leer je hoe je een training opzet en wat een deelnemer nodig heeft om zo veel mogelijk uit een training te halen. Je komt meer te weten over de opbouw van een training, het toepassen van leermethodes, omgaan met niveauverschil, het creëren van een goede leeromgeving en het veilig begeleiden van jouw deelnemers. Ook is er aandacht voor hoe jij als instructeur voor een groep staat en op welke wijze je dit positief kunt inzetten.

Deze opleiding is vol. Maar je kunt op de wachtlijst komen wanneer je je nu inschrijft. Bij voldoende interesse starten we een nieuwe opleiding!

De opleiding bestaat uit vijf dagen. Van de vier lesdagen bestaat één dagdeel uit theorie, de overige drie en halve dag zijn praktisch ingericht. Tijdens deze dagen ben je actief bezig met lesgeven of rijd je als deelnemer bij één van je medestudenten in zijn training mee. Je sluit jouw opleiding af met een praktijkexamen en, wanneer je geslaagd bent, een welverdiend diploma “Mountainbike Instructeur”. De lesdagen zijn praktisch ingericht. Je bent veel aan het oefenen, zowel met lesgeven voor de groep als deelnemer in de groep. Beide zijn leerzaam en maken je bewust van de diverse technieken die er zijn.

Inschrijven voor deze opleiding kan via het aanmeldingsformulier. Voor meer informatie kijk je bij Opleiding Mountainbike Instructeur!

Zet dit in je agenda:

Reacties zijn niet toegestaan.