Mountainbike Clinic geplaatst op: dinsdag, 26 september, 2017 bdevaal - nog 6 plaatsen beschikbaar.

- Apeldoorn

Clinics, workshops, toertocht, een presentatie van ons programma voor 2018, mooie aanbiedingen shoppen en de nieuwste Merida’s bekijken. Dat is kort samengevat de Mountainbike Challenge dag 2017! In de ochtend vertellen we jou over ons reis en clinic aanbod voor 2018 en tonen we een primeur, de nieuwe promotiefilm van de Trans Schotland! Na de lunch kun je deelnemen aan één van de clinics of workshops.

We zijn te gast in het Merida Experience Centre in Apeldoorn. Het programma start om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur. Na het middagprogramma is er gelegenheid om te douchen en om te kleden. We sluiten de dag af met een borrel en proosten graag met jou samen op een reislustig, leerzaam en avontuurlijk 2018!

Deelname aan de dag kost € 15,00. De lunch, drankjes en clinic/ workshops zijn in dit bedrag inbegrepen. Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier. Meer informatie over deze dag vind je hier.

Zet dit in je agenda:

Reacties zijn niet toegestaan.