Mountainbike Clinic geplaatst op: dinsdag, 21 november, 2017 bdevaal

Sorry, in deze clinic zijn geen plaatsen meer beschikbaar!
Kijk snel in de agenda voor meer data!

- Lunteren

Deze Masterclass heeft als thema Trails & Flow. Op onze trainingslocatie hebben we een grote verscheidenheid aan singletrails. Je leert tijdens deze Masterclass meer over het krijgen en behouden van flow, lijnkeuze, houding en balans. We rijden trails omhoog en naar beneden. Deze Masterclass is uitermate geschikt voor de gevorderde mountainbiker die zijn skills nog verder wil aanscherpen.

Tijdens deze Masterclass brengen we jouw techniek naar de next level. We focussen op 2 thema’s; trails en flow. Hoe rijd je het beste de trails die we tot onze beschikking hebben? Hoe behoud je de snelheid en kan je zo vloeiend mogelijke lijnen maken? We maken gebruik van singletrails die omlaag gaan, maar zoeken ook naar flow in de beklimmingen. Er is ook veel aandacht voor lijnkeuze, balans en het rijden van moeilijkere lijnen.

Deelname aan deze clinic is enkel mogelijk wanneer je al eerder een niveau 2 of 3 clinic hebt gevolgd of hebt deelgenomen aan de Trainingsweek Eifel. Zo weten wij zeker dat je de juiste basistechnieken beheerst en het maximale uit deze Masterclass kunt halen.

Voor deze Masterclass raden we het gebruik van een full-suspension mountainbike aan. Het dragen van kniebeschermers is tijdens deze Masterclass verplicht. Deze kunnen eventueel bij ons gehuurd worden.

De clinic duurt 5 uur en start om 10:00 uur. De prijs is € 75,00. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen.

Inschrijven voor deze mountainbikeclinic kan via het aanmeldings formulier. Meer info? Kijk bij mountainbikeclinic!

Zet dit in je agenda:

Reacties zijn niet toegestaan.