Mountainbike Clinic geplaatst op: maandag, 7 mei, 2018 bdevaal

Sorry, in deze clinic zijn geen plaatsen meer beschikbaar!
Kijk snel in de agenda voor meer data!

- Papendal

IMG_5295 (800x533)

Je bent een ver gevorderde mountainbiker die zijn skills op het gebied van rijden over stenen en het nemen van grote drops verder wil uitbreiden. Je beheerst de basistechnieken en kunt over de meeste obstakels rijden. Deze Masterclass vindt plaats op de Rockgarden van Papendal. Hier zoeken we de grens op van jouw kunnen en probeer we hem te verleggen.

Tijdens deze Masterclass brengen we jouw techniek naar de next level. We focussen op het rijden over steen en rots. Dit doen we eerst op de vlakke rockgarden. Hoe bedwing je de stenen en behoud je jouw vaart en controle. Vervolgens richten we ons op de afdalingen. Hoe rijd je grote drop-offs en ga je om met lijnkeuze en grip?

Deelname aan deze Masterclass is enkel mogelijk wanneer je al eerder een niveau 2 of 3 clinic hebt gevolgd of hebt deelgenomen aan de Trainingsweek Eifel. Zo weten wij zeker dat je de juiste basistechnieken beheerst en het maximale uit deze Masterclass kunt halen.

Bij deelname aan deze Masterclass is het gebruik van een full-suspension verplicht. We raden aan om ook te beschikken over een dropperpost zadelpen. Het dragen van kniebeschermers is eveneens verplicht. Deze zijn eventueel te huren bij ons voor € 5,00.

De clinic duurt 5 uur en start om 10:00 uur. De prijs is € 85,00. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen. De prijs is inclusief een toeslag van € 10,00 per persoon in verband met het afhuren van de rockgarden.

Inschrijven voor deze mountainbikeclinic kan via het aanmeldings formulier. Meer info? Kijk bij mountainbikeclinic!

Zet dit in je agenda:

Reacties zijn niet toegestaan.