Mountainbike Clinic geplaatst op: dinsdag, 15 januari, 2019 bdevaal

Sorry, in deze clinic zijn geen plaatsen meer beschikbaar!
Kijk snel in de agenda voor meer data!

- Lunteren

Deze Masterclass is het vervolg van de Masterclass Trails & Flow. Voorwaarde om deel te nemen is dat je aan deze Masterclass hebt deelgenomen! We gaan verder waar we de vorige keer zijn gebleven. De focus ligt ook nu weer op houding, controle en lijnkeuze. Alleen zullen de trails weer uitdagender zijn. Hoe moeilijker de trails, hoe eerder je vervalt in verkeerde gewoontes. Wanneer je dit doorhebt, kun je hier weer op verder trainen. Het doel van deze Masterclass is te zorgen voor stabiliteit en controle in moeilijk terrein.

Tijdens deze Masterclass brengen we jouw techniek naar de next level. We focussen op 2 thema’s; trails en flow. Hoe rijd je het beste de trails die we tot onze beschikking hebben? Hoe behoud je de snelheid en kan je zo vloeiend mogelijke lijnen maken? We maken gebruik van singletrails die omlaag gaan, maar zoeken ook naar flow in de beklimmingen. Er is ook veel aandacht voor lijnkeuze, balans en het rijden van moeilijkere lijnen.

Deelname aan deze clinic is enkel mogelijk wanneer je al eerder de Masterclass Trails & Flow gevolgd hebt. Zo weten wij zeker dat je de juiste technieken beheerst en het maximale uit deze Masterclass kunt halen.

Voor deze Masterclass raden we het gebruik van een full-suspension mountainbike aan. Het dragen van kniebeschermers is tijdens deze Masterclass verplicht. Het dragen van elleboogbeschermers raden wij aan. Beide kunnen eventueel bij ons gehuurd worden.

De clinic duurt 5 uur en start om 10:00 uur. De prijs is € 85,00. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen.

Inschrijven voor deze mountainbikeclinic kan via het aanmeldings formulier. Meer info? Kijk bij mountainbikeclinic!

Zet dit in je agenda:

Reacties zijn niet toegestaan.