Mountainbike Clinic geplaatst op: donderdag, 18 april, 2019 bdevaal - nog 7 plaatsen beschikbaar.

- Lage Vuursche

Je bent een ver gevorderde mountainbiker die zijn skills op het gebied van klimmen, afdalen en het rijden van drop-offs verder wil uitbreiden. Je beheerst de basistechnieken van het klimmen, afdalen en drop-offs goed. Je wilt graag meer technieken leren om nog soepeler te rijden. Deze clinic vindt plaats in Lage Vuursche.

Tijdens deze Masterclass brengen we jouw techniek naar de next level. We focussen op 3 thema’s; klimmen, dalen en drop-offs. We gaan oefenen met moeilijke beklimmingen en leren je diverse technieken om iedere klim op waarde te kunnen schatten en hem te kunnen bedwingen. Op het gebied van afdalen geven we je gerichte aanwijzingen om meer controle te krijgen en zo harder of juist zachter te kunnen rijden. Houding, gewichtsverdeling en lijnkeuze zijn hierbij belangrijke punten. De drop-offs zijn de kers op de taart. We hebben op onze oefenlocatie de beschikking over diverse drops en ze vragen om verschillende manieren om ze aan te rijden.

Deelname aan deze clinic is enkel mogelijk wanneer je al eerder een niveau 2 of 3 clinic hebt gevolgd of hebt deelgenomen aan de Trainingsweek Eifel. Zo weten wij zeker dat je de juiste basistechnieken beheerst en het maximale uit deze Masterclass kunt halen. We raden het gebruik van een full-suspension met dropperpost aan. Het dragen van kniebeschermers is tijdens de gehele Masterclass verplicht. Deze kunnen eventueel bij ons gehuurd worden voor € 5,00.

De clinic duurt 5 uur en start om 10:00 uur. De prijs is € 85,00. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen.

Inschrijven voor deze mountainbikeclinic kan via het aanmeldings formulier. Meer info? Kijk bij mountainbikeclinic!

Zet dit in je agenda:

Reacties zijn niet toegestaan.