Mountainbike Clinic geplaatst op: vrijdag, 26 april, 2019 bdevaal

Sorry, in deze clinic zijn geen plaatsen meer beschikbaar!
Kijk snel in de agenda voor meer data!

- Lage Vuursche

Dit zijn de trucen die leuk zijn om te kunnen en bijdrage aan balans en controle; wheelie, bunny-hop, manual en front wheel turn. Als gevorderde mountainbiker zijn dit de skills die jouw rijden naar the next level brengen. Op technische trails kun je ze zomaar nodig hebben. Deze Masterclass is voor de gevorderde mountainbiker die al beschikt over een goede basis in balans en controle. Deze clinic vindt plaats in Lage Vuursche.

Tijdens deze Masterclass leer je hoe je een correcte wheelie, bunny-hop en meer uitvoert. Het zijn lastige technieken die heel wat oefening vragen. Misschien lukt het je nog niet aan het einde van de Masterclass, maar je krijgt in ieder geval de juiste aanwijzingen om dit te kunnen oefenen, oefenen en nog meer oefenen! Je hoeft nog geen wheelie, bunny-hop en dergelijke te kunnen maken, maar je beschikt wel over een goede balans en bent in staat om bijvoorbeeld de sur-place uit te kunnen voeren.

Deelname aan deze clinic is enkel mogelijk met gebruik van flatpedals, dus geen klikpedalen. Beschik je niet over flatpedals? Wij hebben een beperkt aantal beschikbaar, geef dit aan bij jouw aanmelding. Ook is het van belang dat jouw zadel naar beneden kan. Bij voorkeur maak je gebruik van een dropperpost. Heb je die niet, zorg dan dat je handmatig je zadel lager kunt zetten. Eventueel kun je een full-suspension met dropperpost bij ons huren voor € 25,00. Naast het dragen van een helm, is ook het dragen van kniebeschermers tijdens de gehele Masterclass verplicht. Deze kunnen eventueel bij ons gehuurd worden voor € 5,00.

De clinic duurt 3 uur en start om 10:00 uur. De prijs is € 47,50. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen.

Inschrijven voor deze mountainbikeclinic kan via het aanmeldings formulier. Meer info? Kijk bij mountainbikeclinic!

Zet dit in je agenda:

Reacties zijn niet toegestaan.