Aanvullende informatie Uplift Weekend Ardennen

Beste deelnemer aan het Uplift Weekend Ardennen,

Leuk dat je met ons mee gaat. Graag willen wij je vragen onderstaand formulier in te vullen. Gebruik één formulier per persoon! Bedankt voor je medewerking.

Persoonlijke gegevens

Voor- en achternaam deelnemer

Email

Gegevens met betrekking tot de mountainbikereis

Reis jij met ons mee naar de Ardennen?

Wil je protectie van ons huren? (Indien ja, geef lengte op bij opmerkingen)

Heb je dieetwensen? Zo ja, welke?

Onderstaande stellingen dienen positief beantwoord te worden door middel van het aanvinken van het keuzevakje. Indien dat niet mogelijk is, neem je contact op met Mountainbike Challenge (aanvinken indien van toepassing, meerdere keuzes mogelijk)
Er zijn geen wijzigingen in mijn persoonlijke gegevens zoals ik die heb opgegeven bij aanmelding voor deze reis
Ik ben er van op de hoogte dat ik tijdens de reis zelfstandig fiets, dat mountainbiken op de trails en afdalingen een bepaald risico met zich meebrengt en ik aanvaard dat ik op eigen risico en op eigen verantwoordelijkheid mountainbike gedurende de gehele reis en zelf dien in te schatten of de betreffende trails passen bij mijn eigen niveau
Ik heb een reisverzekering afgesloten die ook dekking geeft onder de omstandigheden van deze reis en zo niet, dan neem ik daar zelf alle verantwoordelijkheid voor
Ik geef Mountainbike Challenge toestemming mijn mountainbike te vervoeren naar en van de Ardennen (indien van toepassing) en tijdens de reis in de Ardennen en aanvaard dat dit gebeurt op eigen risico

Opmerkingen of vragen?


Reacties zijn niet toegestaan.