Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass More Trails & more Flow

7 maart 2021 10:00 - 14:00

5€ – 89€

Prijs: € 89,00

Deze Masterclass is het vervolg op de Masterclass Trails & Flow. Je kunt dus ook enkel meedoen wanneer je deze Masterclass al gevolgd hebt. Op onze trainingslocatie hebben we een grote verscheidenheid aan singletrails. Je gaat tijdens deze Masterclass verder met het krijgen en behouden van flow.

We gaan verder waar we gebleven waren in de vorige Masterclass. De trails worden nog wat uitdagender en je wordt nog meer getest in he goed jij de flow vast kunt houden. Ook nu draait alles weer om houding, lijnkeuze en beheersen van jouw snelheid.

Voor deze Masterclass raden we het gebruik van een full-suspension mountainbike met dropperpost aan. Het dragen van kniebeschermers is tijdens deze Masterclass verplicht. Deze kunnen eventueel bij ons gehuurd worden.

In verband met de nieuwe maatregelen tegen Covid-19 duurt deze Masterclass momenteel 4 uur en neem je deel met maximaal 4 deelnemers. Omdat we met kleinere groepen werken, kunnen we jou dezelfde clinic als normaal aanbieden met een kortere duur. De kortere duur is voor ons van belang om meerdere groepen achter elkaar te kunnen aanbieden. Vanzelfsprekend nemen we alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn om jou een veilige clinic aan te bieden.

Gegevens

Datum:
7 maart 2021
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
5€ – 89€
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Mountainbike Challenge
Telefoon:
0624921038
E-mail:
info@mountainbikechallenge.nl

Locatie

Lunteren
Hessenweg 85
Lunteren, 6741JP Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar