Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mountainbike clinic niveau 1 of 2

10 februari 2021 14:30 - 16:30

20€ – 139€

Prijs:

€ 139,00 bij 2 personen

€ 125,00 bij 1 persoon

In deze privéclinic volgen we het programma van de niveau 1 of niveau 2 clinic en passen deze aan op jouw niveau. Ideaal voor de beginnende mountainbiker, super leerzaam voor de gevorderde mountainbiker. Er is aandacht voor de basistechnieken, je leert meer over controle en balans en gaat aan de slag met vloeiende bewegingen, de juiste houding en goed leren klimmen en afdalen.

In verband met de huidige maatregelen tegen Covid-19 neem je deel met maximaal 2 personen. Je krijgt van ons een flinke korting op het normale tarief voor een privéclinic (normaal € 195,00 voor maximaal 2 personen). Omdat je met slechts 1 of 2 personen deelneemt, krijg je veel meer aandacht en feedback als in een reguliere clinic. Vanzelfsprekend nemen we alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn om jou een veilige clinic aan te bieden.

Wil je alleen de privéclinic volgen? Dan selecteer je hieronder het ticket voor 1 persoon, vult de informatie in en rekent meteen af. Wil je deelnemen met 2 personen, dan selecteer je het ticket voor 2 personen. Je vult voor beide deelnemers de informatie in en betaald het volledige bedrag voor 2 personen. Heb je al een boeking bij ons staan voor een mountainbike clinic niveau 1 of 2 en wil je deze omzetten naar een privéclinic? Maak dan gebruik van het ticket waarin vermeld staat “omzetten al geboekte clinic”. Selecteer de optie “1 persoon” wanneer je alleen de clinic wilt volgen of de optie “2 personen” wanneer je samen komt. Het bedrag is het bij te betalen bedrag. Er is al € 49,50 persoon betaald voor de reguliere inschrijving. Heb je een mountainbike geboekt voor de oorspronkelijke clinic? Dan zetten wij die voor jou over.

Ben je zelf nog niet in het bezit van een mountainbike? Je kunt bij ons een mountainbike huren voor € 20,00.

Gegevens

Datum:
10 februari 2021
Tijd:
14:30 - 16:30
Kosten:
20€ – 139€
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Mountainbike Challenge
Telefoon:
0624921038
E-mail:
info@mountainbikechallenge.nl

Locatie

Lage Vuursche
Zwarteweg
Lage Vuursche, 3749AT Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar