Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trainingsweek Sölden 23/08/2020

23 augustus 2020 - 29 augustus 2020

€25 – €1050

Sölden heeft flink aan de weg getimmerd, of liever gezegd aan de trails. De afgelopen jaren is er keihard gewerkt om een waanzinnig bikepark aan te leggen. Zo groot dat ze het hebben uitgeroepen tot een eigen republiek; Bike Republic Sölden. Tijdens de Trainingsweek Sölden ga je samen met een gids op pad. Iedere dag krijg je training van ons. Je leert alle ins en outs van het bikepark en de bijbehorende technieken. Wees er maar zeker van dat je aan het einde van de week vrijwel alle rode routes gereden hebt!

Je kunt je hier inschrijven voor deze waanzinnige reis. Meld je aan via onderstaand formulier. Na registratie wordt je automatisch naar de betaalpagina geleidt.

Reis je met de trein naar Sölden? Omdat jij een groene keuze maakt, krijg je van ons € 75,00 korting. Deze korting wordt op een later moment verrekend met het restant.

Voor de reis met start op 23/08/2020 is er nog enkel een eenpersoonskamer beschikbaar. Wil je liever gebruik maken van de camping of zelf voor een accommodatie zorgen? Geen probleem. Geef ons dit direct na aanmelding door en wij verrekenen de korting voor het niet gebruik maken van de accommodatie direct in jouw aanmelding.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Begin:
23 augustus 2020
Einde:
29 augustus 2020
Kosten:
€25 – €1050
Evenement Categorie:

Organisator

Mountainbike Challenge
Telefoon:
0624921038
E-mail:
info@mountainbikechallenge.nl

Locatie

Sölden, Oostenrijk
Gemeindestraße 8
Sölden, Tirol 6450 Oostenrijk