Bedrijfsuitje mountainbike clinic

Een bedrijfsuitje kan op verschillende manieren ingevuld worden. Maar wanneer je sportiviteit, avontuur en uitdaging als trefwoorden hebt, dan kom je uit bij mountainbiken! Mountainbiken is meer dan fietsen, er komt veel techniek bij kijken. In een clinic kunnen wij deze technieken leren. Of wilt u een stuk door het bos rijden, waarbij wij voor professionele begeleiding zorgen?

Het mountainbiken kan onderdeel zijn van een sportdag of bedrijfsfeest of is een losstaande activiteit. Mountainbike Challenge kan uw hele dag organiseren, inclusief lunch, diner en accomodatie. Wij zorgen voor de mountainbikes, begeleiding en een leuke route op de locatie van uw keuze. En heeft u wel eens gedacht aan het afsluiten van een lange vergaderdag of hei-sessie met een dossis frisse lucht en actie? Ook dan is mountainbiken de juiste keuze! Onze instructeurs staan garant voor een leuke en uitdagende activiteit voor iedereen, met of zonder ervaring.

Wat kost het?
De prijs wordt gebaseerd op het aantal deelnemers en de duur van de clinic. Er is al een mountainbike bedrijfsuitje vanaf € 40,00 per persoon inclusief huur mountainbike of  € 25,00 per persoon exclusief huurmountainbike. Wilt u meer informatie of een offerte? Neemt u dan contact op met Mountainbike Challenge door te bellen met 0624921038 of door een e-mail te sturen.

Overige mogelijkheden
Wilt u meer doen dan alleen mountainbiken? Mountainbike Challenge biedt ook arrangementen aan. Combineer een clinic of tocht bijvoorbeeld eens met een workshop, het klimbos of een diner. Kijk hier voor de arrangementen.


Reacties zijn niet toegestaan.