Bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest mountainbike clinic

Een uitje kan op verschillende manieren ingevuld worden. Maar wanneer je sportiviteit, avontuur en uitdaging als trefwoorden hebt, dan kom je uit bij mountainbiken! Mountainbiken is meer dan fietsen, er komt veel techniek bij kijken. In een clinic kunnen wij deze technieken leren. Of wil je liever een stuk door het bos rijden, waarbij wij voor professionele begeleiding zorgen?

Het mountainbiken kan onderdeel zijn van een sportdag, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of is een losstaande activiteit. Mountainbike Challenge kan jouw hele dag organiseren, inclusief lunch, diner en accomodatie. Wij zorgen voor de mountainbikes, begeleiding en een leuke route op de locatie van jouw keuze. En heb je wel eens gedacht aan het afsluiten van een lange vergaderdag of hei-sessie met een dossis frisse lucht en actie? Ook dan is mountainbiken de juiste keuze! Onze instructeurs staan garant voor een leuke en uitdagende activiteit voor iedereen, met of zonder ervaring. Het is ook mogelijk om met meerdere instructeurs te begeleiden en zo diverse niveau’s aan te bieden.

Wat kost het?
Dit zijn onze prijzen:
– Mountainbike clinic duur 2 – 2,5 uur: € 395,00 (maximaal 14 personen)
– Iedere extra persoon vanaf 14 personen: € 27,50 p.p.
– Huur mountainbike, inclusief helm en bidon: € 17,50 p.p.

Overige mogelijkheden
Onze clinics geven wij bij voorkeur in Lage Vuursche. Andere locaties zijn ook mogelijk, zoals Apeldoorn, Papendal (Oosterbeek) en regio Eindhoven.

Wil je meer doen dan alleen mountainbiken? Mountainbike Challenge kan volledige arrangementen maken. Combineer een clinic of tocht bijvoorbeeld eens met een workshop, het klimbos of een diner. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Reacties zijn niet toegestaan.