Cadeaubon mountainbike clinic

Wil je een uniek cadeau geven voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar? Geef dan een cadeaubon voor een mountainbike clinic bij Mountainbike Challenge cadeau!

De cadeaubon is te verkrijgbaar voor 5 verschillende bedragen; € 25,00, € 47,50, € 85,00, € 195,00 en € 275,00. De ontvanger kan de cadeaubon besteden voor een mountainbike clinic naar keuze. Hij of zij kiest het juiste niveau en een geschikte datum in de agenda en meldt zich aan via het aanmeldingsformulier. De cadeaubon geeft voor het geselecteerde bedrag korting op de mountainbike clinic.

Na betaling van de cadeaubon krijg je deze per email toegezonden in een .pdf bestand. Je kunt de bon zelf uitprinten of per mail doorsturen aan de ontvanger. Houdt er rekening mee dat de cadeaubon binnen ongeveer 3 dagen aan jou wordt toegestuurd. Heb je de bon sneller nodig? Bestel de bon en vermeld op het formulier wanneer je hem uiterlijk wilt ontvangen. Wij doen dan onze uiterste best de cadeaubon op het gewenste moment toe te sturen.

Wil je een volledige mountainbike clinic cadeau doen? Deelname in een groepsclinic kost € 47,50. Een Masterclass kost € 85,00. Je kunt ook een privé clinic cadeau doen. Deze kost € 195,00 voor 1,5 uur of € 275,00 voor 3 uur. Wil je een ander bedrag bestellen? Geef dit aan in de opmerkingen en wij passen de cadeaubon voor je aan!

Na het invullen van het onderstaande formulier ontvang je een e-mail met de betalingsgegevens. Nadat de cadeaubon is betaald wordt deze per e-mail aan jou verstuurd.

Let op! Gebruik jij een @hotmail, @live of @msn account voor jouw email? De kans is dan groot dat onze e-mails in de Spamfolder terecht komen. Wanneer je niet direct een bericht van ons ontvangt, check de spamfolder dan even goed!

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer

Voor welke waarde wilt u een cadeaubon bestellen?

Heeft u opmerkingen of vragen?

Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ik verklaar hiermee akkoord te zijn.


Reacties zijn niet toegestaan.