Mountainbike Challenge dag 2018

De Mountainbike Challenge dag 2018

Wanneer? oktober 2018, de datum wordt medio 2018 bekend gemaakt
Waar? Merida Experience Centre in Apeldoorn
Hoe laat? Van 10:00 tot 16:30 uur
Helaas, inschrijven is nu nog niet mogelijk!

Clinics, workshops, toertocht, een presentatie van ons programma voor 2019, mooie aanbiedingen shoppen en de nieuwste Merida’s bekijken. Dat is kort samengevat de Mountainbike Challenge dag 2018.

We zijn te gast in het Merida Experience Centre in Apeldoorn. Hier staat de line-up van modeljaar 2019 uitgestald. Je kunt zowel de mountainbikes als racefietsen bewonderen. In de ochtend vertellen we jou over ons reis en clinic aanbod voor 2019. Welke reizen gaan we doen en wat is nieuw? Er is ook een primeur, de nieuwe promotiefilm van de Trans Schotland! Voor en na de presentatie en tijdens de lunch is ook de gelegenheid om mooie aanbiedingen te scoren. We hebben een klein marktje met items van de merken Endura, Five.ten, iXS, 100%, Muc-Off en Birzman. Wat dacht je van overjarige items met een korting tot 50%? Of koop één van de nieuwste producten met een speciale actieprijs.

Rond het middaguur staat er een lunch klaar. Praat gezellig bij met andere oud-deelnemers of bewonder de Merida’s nog eens een keer.

Na de lunch is het tijd voor actie! Je kunt meedoen aan diverse workshops en clinics. Leer meer over het onderhoud van jouw bike, maak een mooie tocht of daag je zelf uit in een leerzame clinic. Wil je dit op een nieuwe Merida doen? Maak dan gebruik van de gratis testbikes die Merida ter beschikking stelt. Er is keuze uit onder andere de Big.Nine, Ninety.Six en One Twenty. De clinics en workshops duren ongeveer 2,5 uur.

Na het middagprogramma is er gelegenheid om te douchen en om te kleden. We sluiten de dag af met een borrel en proosten graag met jou samen op een reislustig, leerzaam en avontuurlijk 2019!

Deelname aan de dag kost € 25,00. De lunch, drankjes en clinic/ workshops zijn in dit bedrag inbegrepen. Inschrijven kan hier!

Je kunt in de middag kiezen uit de volgende clinics en workshops:

Werkplaats Workshop
Deze workshop verzorgen wij in samenwerking met MTBWorks. Rob van Rhenen vertelt jou de tips en tricks voor het onderhouden van jouw mountainbike. Sommige dingen kan je namelijk gewoon zelf! Ook vertelt hij je meer over het nut van demper onderhoud.
Helaas, inschrijven is nog niet mogelijk!

Mountainbike clinic
Geef jouw mountainbike techniek een boost! In de clinic ga je op pad met een van onze ervaren instructeurs. Wij leren jou meer over balans, bochten, klimmen en dalen. De clinic wordt aangeboden in drie niveaus, niveau 1 (beginner/ licht gevorderd), niveau 2 (half gevorderd/ gevorderd) en niveau 3 (ver gevorderd). De clinic vindt plaats in het Orderbos in Apeldoorn, 10 minuten fietsen vanaf het Experience Centre.
Clinic niveau 1: Helaas, inschrijven is nog niet mogelijk!
Clinic niveau 2: Helaas, inschrijven is nog niet mogelijk!
Clinic niveau 3: Helaas, inschrijven is nog niet mogelijk!

Mountainbike tocht
Zin om de mooiste paden rond Apeldoorn te verkennen? Ga dan op pad met onze gids en ontdek hoeveel gave singeltrails er liggen in de bossen van Apeldoorn. Je rijdt 30 tot 40 kilometer. We gaan over zandpaden, singletrails, door de heide, door het bos en over het stuifzand.
Helaas, inschrijven is nog niet mogelijk!

Kom je ook? Schrijf je dan nu in via het aanmeldingsformulier! Tot ziens op de Mountainbike Challenge dag!


Reacties zijn niet toegestaan.