Mountainbike Challenge dag

De Mountainbike Challenge dag
Clinics, workshops, toertocht, een presentatie van ons programma voor het volgende jaar, mooie aanbiedingen shoppen en de nieuwste Merida’s bekijken. Dat is kort samengevat de Mountainbike Challenge dag.

De Mountainbike Challenge dag vindt weer plaats in 2019. Wanneer is nog niet bekend, maar waarschijnlijk aan het einde van het jaar.

We zijn te gast in het Merida Experience Centre in Apeldoorn. Hier staat de line-up van het volgende modeljaar uitgestald. Je kunt zowel de mountainbikes als racefietsen bewonderen. In de ochtend vertellen we jou over ons reis en clinic aanbod voor het volgende jaar. Welke reizen gaan we doen en wat is nieuw? Voor en na de presentatie en tijdens de lunch is ook de gelegenheid om mooie aanbiedingen te scoren. We hebben een klein marktje met items van de merken Endura, Five.ten, iXS, 100%, Muc-Off en Birzman. Wat dacht je van overjarige items met een korting tot 50%? Of koop één van de nieuwste producten met een speciale actieprijs.

Rond het middaguur staat er een lunch klaar. Praat gezellig bij met andere oud-deelnemers of bewonder de Merida’s nog eens een keer.

Na de lunch is het tijd voor actie! Je kunt meedoen aan diverse workshops en clinics. Leer meer over het onderhoud van jouw bike, maak een mooie tocht of daag je zelf uit in een leerzame clinic. Wil je dit op een nieuwe Merida doen? Maak dan gebruik van de gratis testbikes die Merida ter beschikking stelt. Er is keuze uit onder andere de Big.Nine, Ninety.Six en One Twenty. De clinics en workshops duren ongeveer 2,5 uur.

Je kunt in de middag kiezen uit de volgende clinics en workshops:

Werkplaats Workshop
Deze workshop verzorgen wij in samenwerking met MTBWorks. Rob van Rhenen vertelt jou de tips en tricks voor het onderhouden van jouw mountainbike. Sommige dingen kan je namelijk gewoon zelf! Ook vertelt hij je meer over het nut van demper onderhoud.
Helaas, inschrijven is nog niet mogelijk!

Mountainbike clinic
Geef jouw mountainbike techniek een boost! In de clinic ga je op pad met een van onze ervaren instructeurs. Wij leren jou meer over balans, bochten, klimmen en dalen. De clinic wordt aangeboden in drie niveaus, niveau 1 (beginner/ licht gevorderd), niveau 2 (half gevorderd/ gevorderd) en niveau 3 (ver gevorderd). De clinic vindt plaats in het Orderbos in Apeldoorn, 10 minuten fietsen vanaf het Experience Centre.
Clinic niveau 1: Helaas, inschrijven is nog niet mogelijk!
Clinic niveau 2: Helaas, inschrijven is nog niet mogelijk!
Clinic niveau 3: Helaas, inschrijven is nog niet mogelijk!

Mountainbike tocht
Zin om de mooiste paden rond Apeldoorn te verkennen? Ga dan op pad met onze gids en ontdek hoeveel gave singeltrails er liggen in de bossen van Apeldoorn. Je rijdt 30 tot 40 kilometer. We gaan over zandpaden, singletrails, door de heide, door het bos en over het stuifzand.
Helaas, inschrijven is nog niet mogelijk!

Wil je erbij zijn? Houdt dan goed onze Facebook in de gaten. Zodra wij een datum hebben, vertellen we je het op Facebook!


Reacties zijn niet toegestaan.