Programma Bikepark Trainingsweekend Glentress

Op vrijdag stap je om 7:10 uur in Amsterdam op het vliegtuig. Een uur later sta je in Edinburgh. We halen je hier op en brengen je meteen naar de trails toe. Om uiterlijk 11:00 uur zit je op jouw mountainbike. We beginnen met een training. Hierna zoeken we de mooie trails op. Je krijgt uitleg over hoe je deze het beste rijdt en waar je allemaal op moet letten. Er is ook tijd voor wat individuele runs.

Glentress
35 km
500 hm

Om 9:00 uur staan we weer in Glentress klaar om te starten. We gaan naar de skills area waar we starten met een training over bochten, drops en obstakels. We gaan de trails op om het in de praktijk te brengen. Na de lunch is er voldoende tijd om zelf een gave route te rijden. De rode bijvoorbeeld die je in 2,5 uur weer terug brengt. Wil je eerder stoppen dan is het slechts 20 minuten fietsen naar het Guest House.

Glentress
45 km
800 hm

Vandaag blijven we dicht bij huis. We rijden de bergen achter het Guest House in op zoek naar de beste natural trails. We starten ook hier weer met een training. Hoe rijd je uitgesleten paden, hoe neem je de beste bocht en wat doe je bij de steile hellingen? We lunchen in het dorp en hierna rijden we de rode route van Innerleithen. Een mooie route met een waanzinnig gave afdaling. Wil je liever door oefenen op de natural trails? Alles mag vandaag.

Innerleithen
50 km
1100 hm

In de ochtend rijden we naar Glentress met de bus. We starten met een korte training op de trails. Hierna zoeken we de onofficiële trails op. Wanneer er voldoende tijd is doen we ook een deel van de zwarte route, een erg gaaf parcours die flink hoog gaat. Om 13:30 uur gaan we lunchen. Je kunt hier eventueel douchen. Rond 15:00 uur vertrekken we richting het vliegveld zodat je met de vlucht van 17:30 uur naar Amsterdam kunt vliegen.

Glentress
40 km
800 hm

Het programma kan gewijzigd worden en is afhankelijk van diverse invloeden, zoals de conditie van de deelnemers en het weer.

Terug naar algemene informatie Bikepark Trainingsweekend Glentress


Reacties zijn niet toegestaan.