Programma Trainingsweekend Ardennen

Op vrijdagmiddag stap je in de auto en rij je naar de Ardennen toe. Rond 18:00 uur komen alle deelnemers aan. De kok staat al te koken en wanneer we compleet zijn gaan we aan tafel. Tijdens het diner maken we kennis met elkaar en leggen onze instructeurs uit wat je allemaal te wachten staat dit weekend.

Remmen en bochten passeren de revue in het eerste deel van de mountainbike clinic. Vervolgens gaan we naar een terrein waar we ook klimmen, dalen en obstakels erbij kunnen pakken. We zorgen ervoor dat iedereen de technieken beheerst, zodat we maximaal plezier kunnen beleven. Na de lunch maken we een tocht door de omgeving. De heuvels op, kleine paadjes in en volle vaart afdalen!

Sy
30 km
750 hm

Vandaag maken we een lange tocht door de omgeving. De mogelijkheden in dit gebied zijn eindeloos, we rijden over andere paden dan de dag ervoor. Nieuwe beklimmingen, nieuwe afdalingen, nieuwe uitdagingen. De flow komt er vandaag lekker in en iedereen beheerst de mountainbike inmiddels perfect! Na de tocht eten we wat, spreken we alle avonturen nog eens door en nemen afscheid. “Dit gaan we nog een keer doen”, is de meest gehoorde zin bij het afscheid!

Sy
45 km
900 hm

 

Het programma kan gewijzigd worden en is afhankelijk van diverse invloeden, zoals de conditie van de deelnemers en het weer.

Terug naar algemene informatie Trainingsweekend Ardennen


Reacties zijn niet toegestaan.