Programma Trans Schotland THE TRAIL EDITION

Tijdens de Trans Schotland, The Trail Edition rijd je 5 waanzinnige etappes. We gaan diep de bergen in op zoek naar de mooiste singletrails. Het zijn 5 zware dagen. Laat je niet misleiden door de kilometers en hoogtemeters. Die zeggen je niets over de ondergrond. We gaan voor kwaliteit tijdens deze reis. De paden zijn gaaf, moeilijk, technisch en uitdagend. En dat kost tijd, heel veel hele mooie tijd. Het programma kunnen we je nog niet vertellen. We zijn de mooiste trails nog aan elkaar aan het knopen en houden de opties om de route wijzigen graag nog even open. Uiterlijk in december maken we het programma bekend.

We verwachten dat we gaan starten in de plaats Aviemore, maar dit zou nog kunnen wijzigen. In ieder geval zoeken we naar een startplaats waar jij makkelijk met de trein kunt aankomen. Ook onze eindplaats zou Aviemore kunnen worden.

In de ochtend op zondag 18 juni vlieg je naar Edingburgh of Inverness, hier stap je op de trein die je in een paar uur naar Aviemore brengt. Je bent vanaf het begin van de middag welkom in ons Guesthouse. Je kunt jouw mountainbike in orde maken en als we tijd over hebben, kunnen we alvast een klein infiets rondje maken. We eten gezamelijk en wij vertellen je alles wat je te wachten staat de komende week.

Iedere etappe brengt je naar een volgende plaats. We slapen overal maar 1 nacht. Jouw bagage nemen wij mee in onze bus. Je bent de hele dag onderweg. Lunchen doen we op een mooi plekje aan onze route. De bus zien we pas ‘s avonds weer. Altijd fijn om hem weer te zien… het was vast een lange dag. Even rusten, lekker douchen, gezellig eten met z’n allen en dan slapen. Op naar de volgende dag vol mooie trails.

Op zaterdag 24 juni gaan we weer naar huis. Na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar. De trein brengt jou terug naar Edinburgh of Inverness. Vanaf hier is het slechts twee uur vliegen naar Amsterdam. De mountainbike krijgt een plekje in onze bus en wordt voor jou naar Nederland gebracht.

Het programma kan gewijzigd worden en is afhankelijk van diverse invloeden, zoals de conditie van de deelnemers en het weer.

Terug naar algemene informatie Trans Schotland, The Trail Edition


Reacties zijn niet toegestaan.