Privé mountainbike clinic

Om echt goed te kunnen mountainbiken heb je veel techniek nodig. Het is één groot spel van balans, houding en subtiele kleine bewegingen die ervoor zorgen dat jouw mountainbike jouw gaat volgen. Er er bestaat geen beter gevoel dan helemaal in control te zijn en de ultieme flow te ervaren! Die techniek leer je niet zomaar even. Om het één te kunnen, moet je het ander al beheersen. Om zeer specifiek op bepaalde technieken in te kunnen gaan biedt Mountainbike Challenge ook de mogelijkheid tot het volgen van een privé clinic aan. Gericht op techniek en precies dat wat jij nodig hebt om een nog betere mountainbiker te worden!

Privé clinic
In een privé clinic train je alleen onder begeleiding van de instructeur van mountainbike Challenge. Jij krijgt alle aandacht en jij bepaalt wat er getraind wordt. Een privé clinic duurt 2 of 3 uur en kan met minimaal 1 persoon en tot respectievelijk maximaal 4 of 6 personen worden gevolgd. De locatie van de clinic is Lage Vuursche. Ook in Apeldoorn of Papendal is een privéclinic mogelijk, maar dan alleen de 3-uurs variant. Andere locaties voor de 3-uurs variant zijn mogelijk, maar hiervoor geldt mogelijk een toeslag. Privé clinics geven wij zowel op doordeweekse dagen als in het weekend. In de zomerperiode kan dit ook in de avond plaats vinden.

Om optimaal te kunnen profiteren van een privé clinic adviseren wij om deze als vervolg op een clinic niveau 1, 2 of 3 te volgen. In de clinic kunnen wij alle benodigde basistechnieken uitleggen, waarna we in de privé clinic op een specifiek onderwerp in kunnen gaan.

Privé clinic 2 uur
€ 195,00 voor maximaal 4 personen

Privé clinic 3 uur
€ 275,00 voor maximaal 4 personen
€ 375,00 voor 5 of 6 personen

Trainingsschema
Wanneer je serieus aan het trainen bent voor een bepaald doel, is een trainingsschema onmisbaar. In combinatie met minimaal 2 clinics kunnen wij jou een gratis trainingsschema aanbieden. Dit schema geeft je een goede houvast om jouw training op te bouwen en te profiteren van meer uithoudingsvermogen of kracht.

Inschrijven of meer informatie?
Stuur ons een email of kijk op onze contactpagina.


Reacties zijn niet toegestaan.