Testevent NS-Bikes & Merida

Op zondag 27 november kan jij de nieuwste mountainbikes van NS-Bikes en Merida testen. Beide merken zorgen samen voor een mooie line-up van hardtails, plus bikes en trail- en Enduro full-suspensions. Dit is jouw kans om op een technisch uitdagende route te ervaren hoe deze bikes rijden en ze tot de max te testen.

Waar? Parkeerplaats op de Bergweg te Amerongen (bij start MTB route, zie kaart hieronder)
Wanneer? Zondag 27 november van 10:00 tot 15:00 uur
Kosten? De toegang is gratis
Inschrijven? Op de dag zelf bij één van de tenten! Neem een geldig legitimatiebewijs mee!

Parkeerplaats Bergweg Amerongen

Testen en testparcours
Je kunt één of meerdere mountainbikes testen voor maximaal 30 minuten per mountainbike. Je kunt kiezen uit het rijden van twee test lussen. Een kleine lus vanaf de parkeerplaats naar beneden en terug naar boven (ongeveer 5 minuten) of een grote lus via de vaste MTB route Hoge Ginkel (ongeveer 25 minuten).

Om een mountainbike te kunnen testen, dien je een geldig legitimatiebewijs af te geven. Inschrijven doe je op de dag zelf bij één van de tenten door het invullen van het inschrijfformulier.

Deze testbikes zal Merida meenemen

Deze testbikes zal NS-Bikes meenemen

Mountainbike clinic
Een mountainbike testen en meteen werken aan jouw skills? Dat kan! Tijdens het testevent geven wij vier clinics. In twee blokken van een uur, staan twee instructeurs klaar om met maximaal 6 personen per instructeur op pad te gaan. Je kunt kiezen uit 3 verschillende thema’s. Deelname is gratis. Inschrijven kan op de dag zelf, maar wees er op tijd bij want vol is vol!

Testevent programma Mountainbike clinics

Kleding, tools en advies vering
Naast het testen kun je ook shoppen! Bekijk het gereedschap van Birzman en scoor meteen een handige minitool voor onderweg. Nieuwe outfit nodig? iXS en Maloja hebben een uitgebreid assortiment aan kleding. Vraag Bikesuspension het hemd van het lijf over onderhoud van jouw vork of demper. Of ga eens in gesprek met Velozine over hun reviews en testen. De beste handschoenen en brillen zie je bij 100%. Pas ze, raak ze aan, ervaar het. Klik op een logo voor meer informatie over het merk!

NS-Bikes Merida logo iXS     Birzman logo Maloja 100% BikesuspensionVelozine

 


Reacties zijn niet toegestaan.