Training en tochten

Mountainbiken is onze passie. En die passie dragen wij graag over. Wij organiseren mountainbikeclinics waarin jij je techniek kunt bijschaven en beter kunt leren mountainbiken. Deze clinics zijn voor iedereen toegankelijk en je kunt je er alleen of met meerdere personen voor opgeven. Kijk voor meer informatie over onze mountainbike clinics hier. Of kijk in de agenda voor alle beschikbare data.

Wil jij liever een privéclinic volgen om met alle aandacht van de instructeur nog beter te leren mountainbiken? Dat kan, wij kunnen op afspraak een privéclinic verzorgen in Lage Vuursche. Andere locaties zijn onder voorbehoud mogelijk. Kijk voor meer informatie over een privéclinic hier.

Ook voor groepen kunnen wij een leuke en uitdagende mountainbike clinic of tocht organiseren. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, sportdag,  familieuitje of een vrijgezellenfeest! Mountainbike Challenge regelt alles, zoals de huurmountainbikes, helmen, bidons en natuurlijk een perfecte locatie. Eventueel is het mogelijk een lunch, diner of drankje te boeken. Ook een omkleed- of douchegelegenheid kunnen wij verzorgen. Voor groepen hebben wij een mooie locatie in Soest, Lage Vuursche en Apeldoorn. Op verzoek kunnen wij in geheel Nederland een clinic of tocht voor jouw groep organiseren.

Wil jij samen met jouw fietsgroep, familie of vrienden eens op een andere mooie locatie mountainbiken? En wil je niet na hoeven denken over de route, ondersteuning of een goede startlocatie? Wij nemen je graag mee op een ontspannende, uitdagende of avontuurlijke begeleide tocht door geheel Nederland. Voor meer informatie over onze begeleide tochten kun je hier kijken.


Reacties zijn niet toegestaan.