Trainingsweekend Luxemburg

Aantal beschikbare plaatsen:
12 t/m 14 juni 2015: 0 plaatsen beschikbaar

In Luxemburg ligt een waar mountainbikeparadijs verscholen. Het is nog niet ontdekt door de grote meutes en daar zit dan ook meteen de charme van dit gebied. Het is er rustig en je mag nog overal mountainbiken. Wandelaars gaan respectvol voor je opzij en moedigen je aan de klim nog wat harder te nemen.

Heuvels zijn er genoeg. Ze zijn vaak net wat hoger dan die in de Ardennen. Dat geeft langere beklimmingen en spectaculairdere afdalingen. Ook aan technische paadjes is er gen tekort. Al met al de ideale omgeving voor een Trainingsweekend!

In het Trainingsweekend Luxemburg leer je beter mountainbiken. Je krijgt gerichte instructie en in een ontspannen sfeer kun je optimaal profiteren van de kundigheid van de instructeurs. Zij kennen daarnaast de mooie paadjes en nemen je ter afwisseling mee voor een heerlijke tocht door de heuvels en bossen. Met de net opgedane nieuwe kennis, de vergrote controle over jouw mountainbike en het toegenomen vertrouwen in jouw eigen kunnen betekent dat een mooie ervaring!

Het Trainingsweekend Luxemburg is goed verzorgd. We slapen in een goede accommodatie, ontbijt en diner zijn inbegrepen in de prijs en we brengen veel tijd door op de mountainbike. Al op vrijdagmiddag stappen we op de fiets voor de eerste training en tocht. Op zaterdag krijg je wederom een training en in de middag rijden we een mooie tocht. Op zondag sluiten we het weekend af met een mountainbike tocht door de heuvels.

Het trainingsweekend Luxemburg is een niveau 2 reis. Benieuwd naar het niveau? Bekijk de keuzehulp en bepaal of dit niveau bij jou past.

Verblijf
We verblijven in een huis met fijne kamers op een mooie locatie. Het ontbijt bestaat uit een volle tafel waar je alle brandstof voor de dag kunt verzamelen. Het diner bestaat uit een voedzame maaltijd om alle gebruikte energie weer bij te tanken. Op de locatie kun je de mountainbike schoonmaken en er is een werkstandaard aanwezig voor eventueel onderhoud.

Vervoer
Je reist op eigen gelegenheid naar Luxemburg. Wil je graag met iemand meerijden? Geef het aan in het aanmeldingsformulier en wij proberen een match te vinden. Met de auto rij je in 3,5 uur naar Luxemburg toe. Met de trein en bus kun je de bestemming ook bereiken. Alle tochten starten vanaf het huis, dus een auto is ter plaatse niet nodig.

Professionele begeleiding
De gediplomeerde instructeurs van Mountainbike Challenge hebben veiligheid en plezier hoog in het vaandel staan. Het mountainbike weekend is een mix van training in het terrein en het rijden van mooie tochten. We starten op vrijdagmiddag met een clinic, op deze manier kunnen wij jou goed voorbereiden op de technische uitdagingen die je te wachten staan!

Prijs en data
Vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni 2015
Prijs: € 325,- per persoon op basis van halfpension.
Maximum aantal deelnemers: 12. Benieuwd wat er allemaal is inbegrepen in deze reis? Lees verder…

Programma
Op vrijdagmiddag starten we meteen met mountainbiken. Eerst een training en daarna een tocht. Ook op zaterdag worden jouw skills bijgewerkt en kun je ze in de praktijk brengen tijdens een mooie tocht. Op zondag sluiten we af met een tocht en kun je nog één keer de geweldige heuvels bedwingen. Lees verder…

Foto’s
Luxemburg is onbekend, maar zeker niet onbemind. Het landschap is waanzinnig en de mogelijkheden eindeloos. De rust en ruimte moet je zelf ervaren, maar een eerste glimp kun je alvast opvangen met deze foto’s. Kijk snel op de fotopagina!  Naar de fotopagina…

Inschrijven
Het Trainingsweekend Luxemburg is een uitdagend weekend. Wil jij het zelf beleven? Schrijf je dan nu in! Naar het aanmeldingsformulier…


Reacties zijn niet toegestaan.