Programma Trainingsweekend Luxemburg

Op vrijdagochtend stap je in de auto en rij je naar Luxemburg toe. Rond 12:00 uur komen alle deelnemers aan. We maken kennis tijdens de lunch en stappen op de mountainbike. Eerst een training met basistechnieken en dan een leuke tocht om kennis te maken met de omgeving.

Wiltz
20 km
400 hm

We gaan verder wara we gebleven waren met de training. De kracht van herhaling en uitbouwen komt nu en dus zal je een grote sprong in rijtechniek kunnen maken. Na de lunch gaan we een tocht rijden. De instructeurs hebben een leuke route uitgestippeld die voor ieder niveau uitdagend en ontspannend is.

Wiltz
30 km
750 hm

Alweer de laatste dag, de tijd gaat snel als je het leuk hebt. De zondag staat in het teken van het rijden van een langere tocht. We gaan wat dieper de omgeving in en dat betekent dus ook meer klimmen en dalen. Alle geleerde technieken komen mooi van pas. Waar nodig kunnen we nog even stoppen voor wat extra uitleg.  We sluiten de tocht af met een lekker lunch. We kunnen nog even douchen en de mountainbikes schoonmaken en rond 16:00 uur stappen we in de auto voor de terugweg naar huis.

Wiltz
45 km
900 hm

 

Het programma kan gewijzigd worden en is afhankelijk van diverse invloeden, zoals de conditie van de deelnemers en het weer.

Terug naar algemene informatie Trainingsweekend Luxemburg


Reacties zijn niet toegestaan.