Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trans Schotland 12/09/2021 (groep Stappenbelt)

12 september 2021 - 18 september 2021

€250.00 – €875.00

De Trans Schotland voert jou dwars door Schotland van de oostkust over de mooiste paden dwars de Highlands. Tijdens de 5 etappes bedwing je vele bergen, steek je talloze rivieren over en wordt je een master van de rockgardens. De route voert over singletracks, wandelpaden en karrensporen. Ga je met ons mee?

Deze reis is op maat gemaakt voor de groep deelnemers via Stappenbelt. Je rijdt samen met de rest van de deelnemers op GPS. Onderweg zorgen wij voor lunch en wij vervoeren jouw bagage naar de volgende overnachtingsplaats. Ook zorgen wij voor vervoer van jouw mountainbike van en naar de Schotland.

Je overnacht in goede B&B’s of Guesthouses. Je deelt de kamer met 1 persoon. Op sommige plaatsen is het mogelijk dat 3 personen een kamer delen. Je beschikt altijd over een eigen 1 of 2-persoonsbed. Wil je de kamer met een specifiek persoon delen, dan kun je dat aangeven bij de aanmelding. Het is ook mogelijk een eenpersoonskamer te boeken met een toeslag van € 250,00.

Je kunt je hier inschrijven voor deze waanzinnige reis. Meld je aan via onderstaand formulier. Na registratie wordt je automatisch naar de betaalpagina geleidt. Je betaald nu een aanbetaling van 20% van de totale reissom. Het restant ontvangen wij graag uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis. Hiervoor ontvang je van ons een aparte mail met de betalingsgevens.

Gegevens

Begin:
12 september 2021
Einde:
18 september 2021
Kosten:
€250.00 – €875.00
Evenement Categorie:

Organisator

Mountainbike Challenge
Telefoon
0624921038
E-mail
info@mountainbikechallenge.nl

Locatie

Stonehaven, Schotland
Shorehead
Stonehaven, Schotland Verenigd Koninkrijk

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar