MOUNTAINBIKE CLINIC BEDRIJFSUITJE

Het leukste sportieve uitje in de natuur

Een leuke activiteit? Mountainbiken!

Een uitje kan op verschillende manieren ingevuld worden. Maar wanneer je sportiviteit, avontuur en uitdaging als trefwoorden hebt, dan kom je uit bij mountainbiken! Mountainbiken is een technische sport. In een clinic kunnen wij deze technieken leren. Of wil je liever een stuk door het bos rijden, waarbij wij voor professionele begeleiding zorgen?

Het mountainbiken kan onderdeel zijn van een sportdag, bedrijfsfeest, klantendag of als losstaande activiteit. Mountainbike Challenge kan jouw hele dag organiseren, inclusief lunch, diner en accomodatie. Wij zorgen voor de mountainbikes, begeleiding en een leuke route op de locatie van jouw keuze. En heb je wel eens gedacht aan het afsluiten van een lange vergaderdag of hei-sessie met een dosis frisse lucht en actie? Mountainbiken staat garant voor een leuke en uitdagende activiteit voor iedereen, met of zonder ervaring.

 • Prijs

  € 44,50

  Vanaf prijs p.p. exclusief BTW

 • Datum

  Naar keuze, hele jaar rond
 • Niveau

  Beginner tot gevorderd
 • Mountainbike

  Huurmountainbike beschikbaar vanaf € 15,00 p.p. exclusief BTW
 • Protectie

  Helm verplicht, inclusief bij huurmountainbike

Onze mountainbike clinics

Mountainbike clinic 8 - 72 personen

Duur: 2 - 2,5 uur
Prijs: € 44,50 p.p. excl. BTW
Huur mountainbike: € 15,00 p.p. excl. BTW
Minimaal 8 deelnemers
Maximaal 72 deelnemers

Op één van onze mooie locaties nemen we jullie mee het bos in op de mountainbike. We leggen een stuk techniek uit en gaan daarna een mooie tocht rijden. We begeleiden met 1 instructeur per maximaal 12 deelnemers.

Indien gewenst regelen wij een huurmountainbike en helm voor de deelnemers. Het is mogelijk om met een grotere groep of meer instructeurs op pad te gaan. Informeer naar de prijzen.

Speciale wensen?

Indien gewenst kunnen wij de clinic op maat aanpassen. Hieronder staan een paar voorbeelden. De prijzen zijn een toeslag op de normale prijzen. Heb je andere wensen? Informeer dan naar de mogelijkheden en prijzen.

Extra instructeur: € 175,00 excl. BTW
Verlenging naar 3 uur: € 15,00 p.p. excl. BTW
Verlening naar 3,5 uur: € 20,00 p.p. excl. BTW

Andere locaties dan onze standaardlocaties zijn mogelijk op aanvraag. Op onze standaardlocaties werken wij samen met diverse horeca gelegenheden waarbij een hapje en drankje mogelijk is. Informeer naar de mogelijkheden.

Onze locaties

Waar kan ik een clinic volgen?

Voor onze clinics beschikken we over een aantal uitstekende locaties. Nederland heeft helaas geen bergen, maar gelukkig heb je die niet nodig om veel plezier te beleven op een mountainbike. Wij beschikken over perfecte trainingslocaties waar we op ieder niveau de juiste uitdaging kunnen aanbieden.

Dit zijn onze locaties:
Lage Vuursche
Leersum
Amerongen
Lunteren
Papendal
Apeldoorn

Naast de bovenstaande locaties kunnen wij op aanvraag ook in de rest van Nederland een clinic aanbieden. Mogelijk geldt hiervoor een toeslag in reiskosten.

Wat andere zeggen over onze mountainbike clinics

"Ontzettend leuk en sportief uitje in mooie omgeving"

- Esther

"Goed georganiseerd en fijne communicatie"

- Peter

"Zo leuk dat we jaarlijks gaan terugkomen! Super activiteit"

- Anita

"Alles goed voor elkaar: goede mountainbikes, leuke begeleiding"

- John

"Bij elke oefening weet de instructeur wel iets op te merken: voeten meer naar achteren, ellebogen recht... Het zorgt ervoor dat ik meer en meer bewust van mijn houding word, maar dat ik ook vertrouwder raak met waarop ik moet letten."

- De Telegraaf          Lees hier de hele review.

5/5 Google review

5/5 Facebook review

Zo kun je ons bereiken

 • MOUNTAINBIKE CHALLENGE

 • Wethouder de Langelaan 2
  3956GL Leersum
 • +31(0)624921038
  info@mountainbikechallenge.nl