WEBSHOP

De beste spullen voor de mooiste sport

Mountainbiken in stijl

Mountainbiken wordt nog veel leuker met de juiste spullen. Zoals kleding die past bij jouw rit, schoenen die je helpen met meer grip en accessoires die het leven makkelijker maken. Wat wij verkopen gebruiken we zelf ook. Onze merken zijn stuk voor stuk geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en gebruikscomfort.

In onze webshop tref je een selectie aan van de beste producten. Wij kunnen van ieder merk ieder product leveren, ook als het niet in onze webshop staat. De producten kun je selecteren op gebruik (XC, Trail of Enduro), op eigenschap (bijvoorbeeld regenkleding of winter) of per categorie.

Endura, kwaliteit uit Schotland

Wij zijn groot fan van Endura. Betaalbare kwaliteit, duurzaam, comfortabel en mooie designs. Dit merk uit Schotland weet als geen ander hoe je regenkleding moet maken. Maar ook de shirts, jassen, overschoenen en broeken zijn keer op keer perfect. En als het een keer niet zo is, dan is hun garantie uitmuntend. Wij hebben de beste items geselecteerd in onze webshop.

Bekijk alles van Endura

Duurzame producten

Ook in onze webshop letten we op duurzaamheid. Zo kan je de producten filteren op een duurzaam karakter. We willen je motiveren de juiste spullen te bestellen en geen onnodige reourzendingen te creeëren, daarom betaal je de verzendkosten voor retouren altijd zelf. We werken met merken die een duurzame productie nastreven, zoals Endura en iXS.

Bekijk duurzame producten

Enduro, een klasse apart

Enduro betekent zelf omhoog fietsen, maar de nadruk ligt op technisch afdalen. Het vraagt om comfortabele kleding die ook stevig is en tegen een stootje kan. Je wilt knie- en elleboogbeschermers onder de kleding kunnen dragen. En die beschermers moeten op hun beurt niet te voelen zijn. Wij hebben een mooie collectie kleding en protectie speciaal voor Enduro.

Bekijk alle Enduro items

Verzenden en afhalen

Bestel je voor € 75,00 of meer? Dan is het verzenden gratis. We verzenden jouw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen. Zijn er items in jouw bestelling met een levertijd tot en met 5 werkdagen? Dan verzenden we de gehele bestelling pas wanneer alle items bij ons binnen zijn.

Je kunt jouw bestelling ook gratis bij ons afhalen tijdens een mountainbike clinic. Handig wanneer je nog tijdens de clinic wilt beschikken over nieuwe handschoenen! Ook kun je jouw bestelling daar passen en indien het niet naar wens is, meteen met ons mee geven. Je geld krijg je in dat geval binnen een paar dagen retour van ons.

Op afspraak kun je ons bezoeken in Leersum voor afhalen en passen. We hebben geen winkelruimte en zijn dus enkel op afspraak geopend.

Retourneren

Is het toch niet helemaal naar jouw wens? Je mag binnen 14 dagen jouw bestelling aan ons retourneren. Voorwaarde is dat het product niet gebruikt is, in de originele verpakking zit, onbeschadigd is en voorzien van alle labels. Je kunt het product ruilen voor iets anders of het aankoopbedrag retour krijgen.

De verzendkosten voor het retourneren zijn bij ons altijd voor de koper. Natuurlijk kun je retouren ook afgeven bij één van onze clinics.

Voor het aanmelden van retouren kun je dit formulier gebruiken.

Retourformulier

Garantie

Een product mag natuurlijk niet zomaar stuk gaan. Is dat wel het geval, dan vinden we dat erg vervelend. Stuur ons een email met een beschrijving wat er stuk is en wanneer je het gekocht hebt. Voeg ook een foto van het defect bij. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Zo kun je ons bereiken

  • MOUNTAINBIKE CHALLENGE

  • Wethouder de Langelaan 2
    3956GL Leersum
  • +31(0)624921038
    info@mountainbikechallenge.nl