Over Mountainbike Challenge

Mountainbike Challenge is ontstaan uit passie voor het mountainbiken. En passie is nog steeds de voornaamste brandstof binnen ons bedrijf. Alle instructeurs, gidsen en begeleiders van Mountainbike Challenge zijn op de eerste plaats helemaal gek van mountainbiken. Op de tweede plaats zijn het professionals die weten wat ze doen, vertellen en uitleggen. Wij geloven dat passie voor de sport en talent in lesgeven de beste combinatie zijn om jou het optimale te laten halen uit jouw clinic, reis of workshop.

Niet zo maar een bedrijf. Mountainbike Challenge timmert al sinds 2010 aan de weg en heeft al vele tevreden mountainbikers beter leren mountainbiken of meegenomen naar de mooiste trails in Europa. We doen dit omdat we het waanzinnig vinden om te doen, maar we doen niets half. Ga met een gerust hart met ons mee op pad. We weten wat we doen en we hebben onze zaken goed op orde.

Sinds 2010 is er veel veranderd. We zijn enorm gegroeid en naast het verzorgen van mountainbike clinics en reizen, zijn we ook dealer van een paar erg mooie merken. Wanneer wij fan zijn van een product, delen we dit graag met jou. We zijn alleen dealer van de merken die wij ook echt goed vinden.

Waarop onderscheiden jullie je van de concurrentie?

Kan ik bij Mountainbike Challenge werken?

Kan ik kennismaken met Mountainbike Challenge voordat ik met jullie op reis ga?

Voor wie hebben jullie al clinics verzorgd?

Zijn jullie bij overkoepelende organisaties aangesloten?

Met welke bedrijven werken jullie samen?Het team van Mountainbike Challenge
Klik op een foto voor meer informatie over ons!

Benjamin de Vaal

Holger Neef

Maarten Bos

Marieke van Vessem

Maurice Heijnen

Sam

Thierry Weyenberg


Reacties zijn niet toegestaan.