Mountainbike reizen

Mountainbike Challenge neemt jou mee naar de mooiste trails van Europa! Ga met ons mee en ontdek het uitgestrekte Schotland, de waanzinnige trails van Spanje, leer beter mountainbiken in de Ardennen of verleg je grenzen van kennen en kunnen in de Eifel.

Onze reizen worden begeleid door ervaren gidsen die de omgeving goed kennen. Zij zijn goede mountainbikers en kunnen jou waar nodig helpen met het verbeteren van jouw techniek. Onze reizen zijn compleet en goed verzorgd. Afhankelijk van de locatie brengen wij jouw mountainbike naar en van de bestemming en bieden wij bagagevervoer aan. Zo kan jij genieten van een onbezorgde mountainbike vakantie en je volledig focussen op het mountainbiken!

De reizen zijn verdeeld in drie niveaus. Benieuwd naar welk niveau het beste bij jou aansluit? Bekijk de keuzehulp.

Benieuwd of er nog plaatsen beschikbaar zijn in een reis? In onze agenda staat een actueel overzicht van het aantal beschikbare plaatsen per reis.

Het totale aanbod van onze mountainbike reizen staat hieronder weergegeven. Klik op de labels voor alle ins en outs van de reizen.

Oktober 2018

Februari 2019

April 2019

Mei 2019

Juli 2019

 

Augustus 2019

Ook deze komt terug in 2019! Datum volgt zsm!

Overige reizen
Wij houden van nieuwe ervaringen. Nieuwe gebieden ontdekken, nieuwe reizen ontwikkelen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Sommige reizen zijn zo mooi, die doen we jaarlijks. Andere reizen slaan we een jaar over. Naast de bovenstaande ingeplande reizen hebben wij nog een aantal reizen kant en klaar liggen. Misschien komen ze in 2019 op de planning. Staat er iets bij waar jij graag aan zou willen deelnemen? Vertel het ons! Hoe meer interesse een reis heeft, des te groter de kans dat hij weer op de planning komt. Voor groepen vanaf 8 personen kunnen we alle reizen op maat maken.

De onderstaande reizen zijn op dit moment niet ingepland. Nieuwsgierig? Klik op de reis en je komt er alles over te weten!

 

Link

 


Reacties zijn niet toegestaan.