Mountainbike reizen

Mountainbike Challenge neemt jou mee naar de mooiste trails van Europa! Ga met ons mee en ontdek het uitgestrekte Schotland, de waanzinnige trails van Spanje, leer beter mountainbiken in de Alpen of verleg je grenzen van kennen en kunnen in Glentress.

Onze reizen worden begeleid door ervaren gidsen die de omgeving goed kennen. Zij zijn goede mountainbikers en helpen jou met het verbeteren van jouw techniek. Onze reizen zijn compleet en goed verzorgd. Afhankelijk van de locatie brengen wij jouw mountainbike naar en van de bestemming en bieden wij bagagevervoer aan. Zo kan jij genieten van een onbezorgde mountainbike vakantie en je volledig focussen op het mountainbiken!

De reizen zijn onderverdeeld in “trainingsreizen” en “toer reizen“. Bij een trainingsreis krijg je iedere dag training en is de reis erop gericht jou een nog veel betere mountainbiker te maken. Ze zijn ideaal als je nog weinig ervaring hebt in het buitenland, verder wil groeien als mountainbiker of specifieke skills wilt leren. We wisselen de trainingen af met mooie tochten over de beste trails. Je herkent een trainingsreis aan de titel; Trainingsweek of Enduro kamp. Bij de toer reizen rijd je iedere dag een etappe. We zoeken ook hier de beste trails op en maken wat meer kilometers. Bij een “Trans” rijden we van A naar B en slaap je iedere dag in een andere plaats, bij een “Mountainbikeweek” gebruiken we één standplaats om vanaf daar het gebied te verkennen. Waar nodig krijg je van ons aanwijzingen en training, maar de reis is gericht op de ervaring van het rijden zelf.

Sommige bestemmingen zijn het beste te bereiken per vliegtuig. Je herkent deze reizen aan het icoon van een vliegtuig. Staat dit icoon er, dan is het transport van jouw mountainbike naar de bestemming inclusief. Wij brengen jouw mountainbike veilig van Nederland naar de bestemming en terug. De vliegreis regel je altijd zelf, maar wij geven je graag tips over hoe en wat. Staat er een icoon van een auto? Dat betekent dat je met eigen vervoer naar de bestemming komt. Je neemt ook zelf jouw mountainbike mee.

Wij bieden onze reizen aan in drie niveaus. Benieuwd naar welk niveau het beste bij jou aansluit? Bekijk de keuzehulp.

Benieuwd of er nog plaatsen beschikbaar zijn in een reis? In onze agenda staat een actueel overzicht van het aantal beschikbare plaatsen per reis.

Het totale aanbod van onze mountainbike reizen staat hieronder weergegeven. Klik op de labels voor alle ins en outs van de reizen.

Februari 2020

Maart 2020

Mei 2020 (verplaatst naar september 2020)

Juni 2020

Juli 2020

Augustus 2020

September 2020


Oktober 2020

Overige reizen
Wij houden van nieuwe ervaringen. Nieuwe gebieden ontdekken, nieuwe reizen ontwikkelen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Sommige reizen zijn zo mooi, die doen we jaarlijks. Andere reizen slaan we een jaar over. Naast de bovenstaande ingeplande reizen hebben wij nog een aantal reizen kant en klaar liggen. Misschien komen ze in 2020 op de planning. Staat er iets bij waar jij graag aan zou willen deelnemen? Vertel het ons! Hoe meer interesse een reis heeft, des te groter de kans dat hij weer op de planning komt. Voor groepen vanaf 8 personen kunnen we alle reizen op maat maken.

De onderstaande reizen zijn op dit moment niet ingepland. Nieuwsgierig? Klik op de reis en je komt er alles over te weten!

 

Link


Reacties zijn niet toegestaan.