Informatie Trans Schotland 19 tm 26 augustus 2023

Leuk dat je met ons meegaat naar Schotland. Wij hebben enkele gegevens van jou nodig met betrekking tot jouw heen- en terugreis en het transport van jouw mountainbike van en naar Schotland.

Wil jij onderstaand formulier zo volledig mogelijk invullen? Per persoon is een apart formulier nodig.

We ontvangen het ingevulde formulier graag uiterlijk op zondag 2 juli.
Waarom hebben wij deze informatie nodig? Door jouw reisplan te weten kunnen we reageren in geval van calamiteiten, kunnen we deelnemers eventueel samen brengen voor het reizen en kunnen we de ontvangst in Stonehaven voor onszelf en de accommodaties voorbereiden.
Waarom hebben wij deze informatie nodig? Wanneer wij weten hoe laat en op welke manier jij reist kunnen wij faciliteren in het reserveren van een taxi en de accommodaties op de hoogte brengen van jouw uitchecktijd.
Wij kunnen deze taxi reserveren voor de groep. De kosten bedragen rond de 180 GBP per busje voor 8 personen en zijn voor de deelnemer zelf.
We kunnen jouw mountainbike alleen vervoeren wanneer deze zowel heen als terug met ons meegaat. Vervoer is alleen mogelijk wanneer onderstaande vragen volledig en correct ingevuld zijn. Door "Ja" aan te klikken, ga je akkoord met onze voorwaarden voor het transport van de mountainbike.
Het framenummer staat meestal aan de onderzijde van het frame tussen de pedalen en is meestal een combinatie van cijfers en letters. Vaak staat het ook op de factuur vermeld, controleer in dat geval of dit nummer ook op het frame staat. Let op dat je het framenummer vermeld, er staan ook andere nummers op die niet bruikbaar zijn voor ons.
Het gewicht kun je makkelijk bepalen door eerst jezelf te wegen en vervolgens jezelf nogmaals te wegen met de mountainbike erbij. Het verschil tussen deze 2 waarden is het gewicht van jouw mountainbike. Voer alleen een getal in met 1 cijfer achter de komma.
Heb je geen factuur of is de mountainbike tweedehands, vermeld dan de datum waarop jij hem gekocht hebt.
Vermeld het bedrag van alleen de mountainbike, dus zonder upgrades of accessoires. Heb je geen factuur of is de mountainbike tweedehands, vermeld dan het bedrag waarvoor jij hem gekocht hebt.
Je kunt deze keuze later nog wijzigen door ons een email te sturen
Je kunt deze keuze later nog wijzigen door ons een email te sturen
Kies je voor "Ja" dan delen wij deze gegevens in een mail aan alle deelnemers van deze reis en ontvang jij dit overzicht zelf ook.

Zo kun je ons bereiken

  • MOUNTAINBIKE CHALLENGE

  • Wethouder de Langelaan 2
    3956GL Leersum
  • +31(0)624921038
    info@mountainbikechallenge.nl