Opleiding Mountainbike Instructeur


Op 6 november 2018 start een nieuwe opleiding Mountainbike Instructeur. De inschrijving voor deze opleiding is nu open, maar er is al veel interesse. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Wanneer je je nu aanmeldt is de kans groot dat je niet meer deel kunt nemen. Je komt dan automatisch op de wachtlijst voor een volgende opleiding.

Mountainbiken is meer dan fietsen. Er komt veel techniek bij kijken. Deze technieken zijn vaak niet vanzelfsprekend en moeten aangeleerd worden. Een Mountainbike Instructeur kent de fijne kneepjes en weet op de juiste momenten tips en tricks te geven zodat iedere deelnemer zijn vaardigheden vergroot.

Met de opleiding tot Mountainbike Instructeur leer je hoe je een training opzet en wat een deelnemer nodig heeft om zo veel mogelijk uit een training te halen. Je komt meer te weten over de opbouw van een training, het toepassen van leermethodes, omgaan met niveauverschil, het creëren van een goede leeromgeving en het veilig begeleiden van jouw deelnemers. Ook is er aandacht voor hoe jij als instructeur voor een groep staat en op welke wijze je dit positief kunt inzetten.

Startniveau en eisen voor deelname

Opbouw van de opleiding

Wat je kunt met het certificaat

Kosten van de opleiding

Programma opleiding najaar 2018

Aanmelden voor de opleiding
Ga je deze investering in jezelf doen? Ontzettend leuk! Aanmelden voor de opleiding kan via het inschrijfformulier.

Indien de opleiding vol is, kom je bij aanmelden automatisch op een wachtlijst terecht. Bij de eerstvolgende opleiding krijg jij als eerste de keuze of je jouw aanmelding wilt behouden.


Reacties zijn niet toegestaan.