Opleiding Mountainbike Instructeur


In het najaar van 2018 starten we met twee nieuwe opleiding Mountainbike Instructeur. De interesse voor onze opleiding is enorm en beide opleidingen zijn inmiddels vol. Wil jij meedoen? Dat gaat in het najaar helaas niet meer lukken. Wel kan je nu al op de interesselijst komen voor de opleiding die we in het voorjaar zullen geven. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Je komt vrijblijvend op de wachtlijst voor een volgende opleiding en krijgt van ons bericht wanneer de inschrijving opent.

Mountainbiken is meer dan fietsen. Er komt veel techniek bij kijken. Deze technieken zijn vaak niet vanzelfsprekend en moeten aangeleerd worden. Een Mountainbike Instructeur kent de fijne kneepjes en weet op de juiste momenten tips en tricks te geven zodat iedere deelnemer zijn vaardigheden vergroot.

Met de opleiding tot Mountainbike Instructeur leer je hoe je een training opzet en wat een deelnemer nodig heeft om zo veel mogelijk uit een training te halen. Je komt meer te weten over de opbouw van een training, het toepassen van leermethodes, omgaan met niveauverschil, het creëren van een goede leeromgeving en het veilig begeleiden van jouw deelnemers. Ook is er aandacht voor hoe jij als instructeur voor een groep staat en op welke wijze je dit positief kunt inzetten.

Startniveau en eisen voor deelname

Opbouw van de opleiding

Wat je kunt met het certificaat

Kosten van de opleiding

Programma opleiding najaar 2018

Aanmelden voor de opleiding
Ga je deze investering in jezelf doen? Ontzettend leuk! Aanmelden voor de opleiding kan via het inschrijfformulier.

Indien de opleiding vol is, kom je bij aanmelden automatisch op een wachtlijst terecht. Bij de eerstvolgende opleiding krijg jij als eerste de keuze of je jouw aanmelding wilt behouden.


Reacties zijn niet toegestaan.