Opleiding Mountainbike Instructeur


Op 11 maart 2018 start een nieuwe opleiding Mountainbike Instructeur. Deze opleiding is inmiddels vol. In september 2018 start onze volgende opleiding. Je kunt je nu al aanmelden voor de wachtlijst.

Mountainbiken is meer dan fietsen. Er komt veel techniek bij kijken. Deze technieken zijn vaak niet vanzelfsprekend en moeten aangeleerd worden. Een Mountainbike Instructeur kent de fijne kneepjes en weet op de juiste momenten tips en tricks te geven zodat iedere deelnemer zijn vaardigheden vergroot.

Met de opleiding tot Mountainbike Instructeur leer je hoe je een training opzet en wat een deelnemer nodig heeft om zo veel mogelijk uit een training te halen. Je komt meer te weten over de opbouw van een training, het toepassen van leermethodes, omgaan met niveauverschil, het creëren van een goede leeromgeving en het veilig begeleiden van jouw deelnemers. Ook is er aandacht voor hoe jij als instructeur voor een groep staat en op welke wijze je dit positief kunt inzetten.

Startniveau en eisen voor deelname

Opbouw van de opleiding

Kosten van de opleiding

Programma opleiding voorjaar 2018

Aanmelden voor de opleiding
Ga je deze investering in jezelf doen? Ontzettend leuk! Aanmelden voor de opleiding kan via het inschrijfformulier.

Indien de opleiding vol is, kom je bij aanmelden automatisch op een wachtlijst terecht. Bij 6 deelnemers op de wachtlijst kan er een nieuwe opleiding gestart worden.


Reacties zijn niet toegestaan.