Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Balans & Controle

5 februari 2022 10:00 - 14:00

€5.00 – €95.00

Prijs: € 95,00
Duur: 4 uur
Als de snelheid wegvalt, ben je aangewezen op techniek. Stilstaan op de plaats, vanuit stilstand klimmen, met vrijwel geen snelheid bochten rijden, langzaam schuin over hellingen rijden, stilstaan op afdalingen. En dat alles zonder wegglijden, slippen of omvallen. Tijdens deze Masterclass ga je werken aan je balans en controle. Dit bereik je door de juiste houding, juiste druk op de wielen en vooral heel veel finesse. Een Masterclass voor de echte fijnproever van het mountainbiken!

We raden aan om als voorbereiding op deze Masterclass de clinic niveau 2 te volgen. Deze Masterclass sluit ook perfect aan op de Masterclass Klimmen, dalen en drops.

Deze Masterclass is voor de vergevorderde mountainbiker. Tijdens al onze Masterclasses is het dragen van helm en kniebeschermers verplicht. We adviseren dat je eerst een niveau 2 clinic bij ons volgt voor de juiste basis.

Gegevens

Datum:
5 februari 2022
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
€5.00 – €95.00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Mountainbike Challenge
Telefoon
0624921038
E-mail
info@mountainbikechallenge.nl

Locatie

Apeldoorn
Sportpark Orderbos
Apeldoorn, Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar