Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Klimmen, dalen en drops

26 november 2022 09:30 - 13:30

€5.00 – €95.00

Prijs: € 95,00
Duur: 4 uur
Je bent een ver gevorderde mountainbiker die zijn skills op het gebied van klimmen, afdalen en het rijden van drop-offs verder wil uitbreiden. Je beheerst de basistechnieken van het klimmen, afdalen en drop-offs goed. Je wilt graag meer technieken leren om nog soepeler te rijden. Deze clinic vindt plaats in Lage Vuursche.

Tijdens deze Masterclass brengen we jouw techniek naar de next level. We focussen op 3 thema’s; klimmen, dalen en drop-offs. We gaan oefenen met moeilijke beklimmingen en leren je diverse technieken om iedere klim op waarde te kunnen schatten en hem te kunnen bedwingen. Op het gebied van afdalen geven we je gerichte aanwijzingen om meer controle te krijgen en zo harder of juist zachter te kunnen rijden. Houding, gewichtsverdeling en lijnkeuze zijn hierbij belangrijke punten. De drop-offs zijn de kers op de taart. We hebben op onze oefenlocatie de beschikking over diverse drops en ze vragen om verschillende manieren om ze aan te rijden.

We raden aan om voor deze Masterclass de clinic niveau 2 te volgen. Zo ben je het beste voorbereid op de technieken in deze Masterclass.

Het dragen van kniebeschermers is tijdens de gehele Masterclass verplicht. Deze kunnen eventueel bij ons gehuurd worden voor € 5,00.

Gegevens

Datum:
26 november 2022
Tijd:
09:30 - 13:30
Kosten:
€5.00 – €95.00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Mountainbike Challenge
Telefoon
0624921038
E-mail
info@mountainbikechallenge.nl

Locatie

Lage Vuursche
Zwarteweg
Lage Vuursche, 3749AT Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar