Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Trails & Flow

16 mei 2021 10:00 - 14:00

€5.00 – €89.00

Prijs: € 89,00
Duur: 4 uur

Deze Masterclass heeft als thema Trails & Flow. Op onze trainingslocatie hebben we een grote verscheidenheid aan singletrails. Je leert tijdens deze Masterclass meer over het krijgen en behouden van flow. Hiervoor zijn houding en balans belangrijke factoren. Ook lijnkeuze wordt behandeld. We rijden trails omhoog en naar beneden. Deze Masterclass is uitermate geschikt voor de gevorderde mountainbiker die zijn skills nog verder wil aanscherpen.

Tijdens deze Masterclass brengen we jouw techniek naar de next level. We focussen op 2 thema’s; trails en flow. Hoe rijd je het beste de trails die we tot onze beschikking hebben? Hoe behoud je de snelheid en kan je zo vloeiend mogelijke lijnen maken? We maken gebruik van singletrails die omlaag gaan en zoeken ook naar flow in de beklimmingen. Er is ook veel aandacht voor het rijden van moeilijkere lijnen.

Voor deze Masterclass raden we het gebruik van een full-suspension mountainbike met dropperpost aan. Het dragen van kniebeschermers is tijdens deze Masterclass verplicht. Deze kunnen eventueel bij ons gehuurd worden.

Gegevens

Datum:
16 mei 2021
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
€5.00 – €89.00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Mountainbike Challenge
Telefoon
0624921038
E-mail
info@mountainbikechallenge.nl

Locatie

Lunteren
Hessenweg 85
Lunteren, 6741JP Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar