Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Trails & Flow

9 augustus 2020 10:00 - 15:00

€5 – €85

Prijs: € 85,00

Deze Masterclass heeft als thema Trails & Flow. Op onze trainingslocatie hebben we een grote verscheidenheid aan singletrails. Je leert tijdens deze Masterclass meer over het krijgen en behouden van flow. Hiervoor zijn houding en balans belangrijke factoren. Ook lijnkeuze wordt behandeld. We rijden trails omhoog en naar beneden. Deze Masterclass is uitermate geschikt voor de gevorderde mountainbiker die zijn skills nog verder wil aanscherpen.

Tijdens deze Masterclass brengen we jouw techniek naar de next level. We focussen op 2 thema’s; trails en flow. Hoe rijd je het beste de trails die we tot onze beschikking hebben? Hoe behoud je de snelheid en kan je zo vloeiend mogelijke lijnen maken? We maken gebruik van singletrails die omlaag gaan en zoeken ook naar flow in de beklimmingen. Er is ook veel aandacht voor het rijden van moeilijkere lijnen.

Deelname aan deze clinic is enkel mogelijk wanneer je al eerder een niveau 2 of 3 clinic hebt gevolgd of hebt deelgenomen aan de Trainingsweek Eifel. Zo weten wij zeker dat je de juiste basistechnieken beheerst en het maximale uit deze Masterclass kunt halen.

Voor deze Masterclass raden we het gebruik van een full-suspension mountainbike met dropperpost aan. Het dragen van kniebeschermers is tijdens deze Masterclass verplicht. Deze kunnen eventueel bij ons gehuurd worden.

De clinic duurt 5 uur en start om 10:00 uur.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
9 augustus 2020
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
€5 – €85
Evenement Categorie:

Organisator

Mountainbike Challenge
Telefoon:
0624921038
E-mail:
info@mountainbikechallenge.nl

Locatie

Lunteren
Hessenweg 85
Lunteren, 6741JP Nederland