Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trans Schotland 28/08/2021

28 augustus 2021 - 4 september 2021

Gratis – €1,425.00

De Trans Schotland voert jou dwars door Schotland van de oostkust over de mooiste paden dwars de Highlands. Tijdens de 6 etappes bedwing je vele bergen, steek je talloze rivieren over en wordt je een master van de rockgardens. De route voert over singletracks, wandelpaden en karrensporen. Ga je met ons mee?

Je kunt je hier inschrijven voor deze waanzinnige reis. Meld je aan via onderstaand formulier. Na registratie wordt je automatisch naar de betaalpagina geleidt. Je betaald nu een aanbetaling van 20% van de totale reissom. Het restant ontvangen wij graag uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis. Hiervoor ontvang je van ons een aparte mail met de betalingsgevens.

Stond je al ingeschreven voor de reis in mei 2021 en wil je jouw aanmelding verplaatsen naar deze reis? Kies dan voor het ticket met de tekst “omzetten boeking mei 2021”. Het reeds door jou betaalde bedrag van de aanbetaling wordt dan direct verrekend en je hoeft nu verder niets extra aan te betalen. Het restant ontvangen wij graag uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis. Hiervoor ontvang je van ons een aparte mail met de betalingsgevens.

Voor de reis op 28/08/2021 is deelname enkel nog mogelijk in combinatie met een eenpersoonskamer.

Gegevens

Begin:
28 augustus 2021
Einde:
4 september 2021
Kosten:
Gratis – €1,425.00
Evenement Categorie:

Organisator

Mountainbike Challenge
Telefoon
0624921038
E-mail
info@mountainbikechallenge.nl

Locatie

Stonehaven, Schotland
Shorehead
Stonehaven, Schotland Verenigd Koninkrijk

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar