Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mountainbike clinic ouder-kind

13 december 2020 10:00 - 14:30

37.50€

Prijs: € 37,50

Mountainbiken met je zoon of dochter, hoe gaaf is dat? Het wordt nog leuker wanneer je beide beter leert mountainbiken. Meer techniek is meer plezier. Deze mountainbike clinic is speciaal voor vader, moeder, opa of oma met (klein)zoon of (klein)dochter. Het niveau zit tussen niveau 1 en 2 in. Zowel ouder als kind dienen zelf over een mountainbike te beschikken. De ouder dient al enige ervaring te hebben op de mountainbike. Deze clinic is geschikt voor zowel de gevorderde als beginnende junior mountainbiker van 7 jaar tot 14 jaar. Is jouw kind 14 jaar of ouder? Dan kun je samen deelnemen in een clinic niveau 1 of 2!

In deze clinic leer je meer over houding en balans. Je leert beter klimmen en afdalen en krijgt door de technieken die we behandelen meer controle over de mountainbike.

In verband met de nieuwe maatregelen tegen Covid-19 duren onze clinics momenteel 2 uur en neem je deel met maximaal 4 deelnemers. Omdat we met kleinere groepen werken, kunnen we jou dezelfde clinic als normaal aanbieden met een kortere duur. De kortere duur is voor ons van belang om meerdere groepen achter elkaar te kunnen aanbieden. Vanzelfsprekend nemen we alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn om jou een veilige clinic aan te bieden.

Het niveau en zwaarte wordt aangepast op de kids, zodat dit voor iedereen goed haalbaar zal zijn. Deelname aan deze clinic kost € 37,50 per persoon, dus € 75,00 per combinatie van ouder en kind. Het is mogelijk om met 2 ouders deel te nemen, ook kan een ouder meerdere kinderen meenemen. Kinderen kunnen enkel deelnemen in combinatie met een ouder of begeleider. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Gegevens

Datum:
13 december 2020
Tijd:
10:00 - 14:30
Kosten:
37.50€
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Mountainbike Challenge
Telefoon:
0624921038
E-mail:
info@mountainbikechallenge.nl

Locatie

Lage Vuursche
Zwarteweg
Lage Vuursche, 3749AT Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar